Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
11463LVS 280:2000Labība - Analīžu metodes - Graudu smaržas un krāsas noteikšanaStandarts spēkā
11480LVS 281:2000Ātri sasaldēto pārtikas produktu temperatūras noteikšanaStandarts spēkā
10962LVS 281:2000 /AC:2006Ātri sasaldēto pārtikas produktu temperatūras noteikšanaStandarts spēkā
11483LVS 298:2000Aitas gaļas liemeņu klasifikācijaStandarts spēkā
11496LVS 299:2000Mājputnu gaļaStandarts spēkā
10455LVS 300:2000RedīsiAtcelts
11489LVS 301:2000RabarberiAtcelts
11484LVS 302:2000AvenesAtcelts
10456LVS 303:2000KartupeļiAtcelts
11490LVS 304:2000Kultivētas sēnes (šitakē)Atcelts
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 120 ieraksta(-iem).