Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
11491LVS EN ISO 13366-1:1997 /AC:2000Piens - Somatisko šūnu skaita noteikšana - 1.daļa. Mikroskopiskā metodeAtcelts
10358LVS 234:1999 /A1:2000TomātiAtcelts
11750LVS 353:2003Kafijas un cigoriņu ekstraktiStandarts spēkā
11483LVS 298:2000Aitas gaļas liemeņu klasifikācijaStandarts spēkā
11176LVS EN ISO 1666:1997Ciete - Mitruma satura noteikšana ar kaltēšanas metodiStandarts spēkā
11480LVS 281:2000Ātri sasaldēto pārtikas produktu temperatūras noteikšanaStandarts spēkā
11467LVS 275:2000Labība - Analīžu metodes - Lipekļa satura un kvalitātes noteikšana kviešu graudos un miltosStandarts spēkā
11466LVS 276:2000Labība - Analīžu metodes - Pelnvielu noteikšana graudos un graudu produktosStandarts spēkā
11469LVS 272:2000Labība - Analīžu metodes - Graudu mitruma noteikšanaStandarts spēkā
11691LVS 403:2002Labība - Analīžu metodes - Sedimentācijas vērtības noteikšana kviešu graudos un miltos (saskaņā ar Zeleny)Standarts spēkā
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 120 ieraksta(-iem).