Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
11628LVS ISO 5547:2002Kazeīni - Brīvā skābuma noteikšana (References metode)Atcelts
10357LVS 214:1999 /A1:2000Galda vīnogasAtcelts
11483LVS 298:2000Aitas gaļas liemeņu klasifikācijaStandarts spēkā
11176LVS EN ISO 1666:1997Ciete - Mitruma satura noteikšana ar kaltēšanas metodiStandarts spēkā
11177LVS EN ISO 3188:1994Ciete un tās atvasinājumi - Slāpekļa satura noteikšana ar Kjeldāla metodi - Titrēšanas metodeStandarts spēkā
11368LVS 256:2000Cukuri - Analīžu metodes - Polarizācijas noteikšanaStandarts spēkā
10962LVS 281:2000 /AC:2006Ātri sasaldēto pārtikas produktu temperatūras noteikšanaStandarts spēkā
11480LVS 281:2000Ātri sasaldēto pārtikas produktu temperatūras noteikšanaStandarts spēkā
11467LVS 275:2000Labība - Analīžu metodes - Lipekļa satura un kvalitātes noteikšana kviešu graudos un miltosStandarts spēkā
11466LVS 276:2000Labība - Analīžu metodes - Pelnvielu noteikšana graudos un graudu produktosStandarts spēkā
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 120 ieraksta(-iem).