LVS/STK/08
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
11628 | LVS ISO 5547:2002 | Kazeīni - Brīvā skābuma noteikšana (References metode) | Atcelts |
10357 | LVS 214:1999 /A1:2000 | Galda vīnogas | Atcelts |
11483 | LVS 298:2000 | Aitas gaļas liemeņu klasifikācija | Standarts spēkā |
11176 | LVS EN ISO 1666:1997 | Ciete - Mitruma satura noteikšana ar kaltēšanas metodi | Standarts spēkā |
11177 | LVS EN ISO 3188:1994 | Ciete un tās atvasinājumi - Slāpekļa satura noteikšana ar Kjeldāla metodi - Titrēšanas metode | Standarts spēkā |
11368 | LVS 256:2000 | Cukuri - Analīžu metodes - Polarizācijas noteikšana | Standarts spēkā |
10962 | LVS 281:2000 /AC:2006 | Ātri sasaldēto pārtikas produktu temperatūras noteikšana | Standarts spēkā |
11480 | LVS 281:2000 | Ātri sasaldēto pārtikas produktu temperatūras noteikšana | Standarts spēkā |
11467 | LVS 275:2000 | Labība - Analīžu metodes - Lipekļa satura un kvalitātes noteikšana kviešu graudos un miltos | Standarts spēkā |
11466 | LVS 276:2000 | Labība - Analīžu metodes - Pelnvielu noteikšana graudos un graudu produktos | Standarts spēkā |
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 120 ieraksta(-iem).