Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
10168LVS 194:1999 /AC:2003Liellopu liemeņu klasifikācijaStandarts spēkā
10403LVS EN ISO 3947:1994Dabīgās vai modificētās cietes - Kopējā tauku satura noteikšanaStandarts spēkā
10428LVS 247:2000Cukuri - Analīžu metodes - Masas zudumu noteikšana žāvējotStandarts spēkā
10496LVS 352:2002Cukurbietes rūpnieciskai pārstrādei - Kvalitātes prasības - Analīžu metodesStandarts spēkā
10504LVS EN ISO 8420:2003Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas - Polāro savienojumu daudzuma noteikšanaStandarts spēkā
10962LVS 281:2000 /AC:2006Ātri sasaldēto pārtikas produktu temperatūras noteikšanaStandarts spēkā
11008LVS 271:2000 /AC:2001Labība - Analīžu metodes - Piemaisījumu noteikšana labību graudosStandarts spēkā
11175LVS EN 1185:1994Ciete un tās atvasinājumi - Sēra dioksīda daudzuma noteikšana - Skābes metodeStandarts spēkā
11184LVS EN ISO 3593:1994Ciete - Pelnvielu noteikšanaStandarts spēkā
11183LVS EN ISO 11214:1996Modificētā ciete - Karboksilgrupu satura noteikšana oksidētā cietēStandarts spēkā
Attēlo no 81. līdz 90. no pavisam 120 ieraksta(-iem).