LVS/STK/08
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 10168 | LVS 194:1999 /AC:2003 | Liellopu liemeņu klasifikācija | Standarts spēkā |
| 10403 | LVS EN ISO 3947:1994 | Dabīgās vai modificētās cietes - Kopējā tauku satura noteikšana | Standarts spēkā |
| 10428 | LVS 247:2000 | Cukuri - Analīžu metodes - Masas zudumu noteikšana žāvējot | Standarts spēkā |
| 10496 | LVS 352:2002 | Cukurbietes rūpnieciskai pārstrādei - Kvalitātes prasības - Analīžu metodes | Standarts spēkā |
| 10504 | LVS EN ISO 8420:2003 | Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas - Polāro savienojumu daudzuma noteikšana | Standarts spēkā |
| 10962 | LVS 281:2000 /AC:2006 | Ātri sasaldēto pārtikas produktu temperatūras noteikšana | Standarts spēkā |
| 11008 | LVS 271:2000 /AC:2001 | Labība - Analīžu metodes - Piemaisījumu noteikšana labību graudos | Standarts spēkā |
| 11175 | LVS EN 1185:1994 | Ciete un tās atvasinājumi - Sēra dioksīda daudzuma noteikšana - Skābes metode | Standarts spēkā |
| 11184 | LVS EN ISO 3593:1994 | Ciete - Pelnvielu noteikšana | Standarts spēkā |
| 11183 | LVS EN ISO 11214:1996 | Modificētā ciete - Karboksilgrupu satura noteikšana oksidētā cietē | Standarts spēkā |
Attēlo no 81. līdz 90. no pavisam 120 ieraksta(-iem).
