Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
68670EN ISO 6887-3:2017/A1:2020Microbiologie de la chaîne alimentaire - Préparation des échantillons, de la suspension mère et des dilutions décimales en vue de l'examen microbiologique - Partie 3: Règles spécifiques pour la préparation des produits de la pêche - Amendement 1: Préparation des échantillons pour gastéropodes marins crus (ISO 6887-3:2017/Amd 1:2020)Izstrādē
68868EN ISO 23036-2:2021Microbiology of the food chain - Methods for the detection of Anisakidae L3 larvae in fish and fishery products - Part 2: Artificial digestion method (ISO 23036-2:2021)Izstrādē
68869EN ISO 23036-1:2021Microbiology of the food chain - Methods for the detection of Anisakidae L3 larvae in fish and fishery products - Part 1: UV-press method (ISO 23036-1:2021)Izstrādē
68889EN ISO 10272-1:2017/A1:2023Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 1: Detection method - Amendment 1: Inclusion of methods for molecular confirmation and identification of thermotolerant Campylobacter spp., the use of growth supplement in Preston broth and changes in the performance testing of culture media (ISO 10272-1:2017/Amd 1:2023)Izstrādē
68889LVS EN ISO 10272-1:2017/A1:2023Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Campylobacter spp. noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālā metode. 1.daļa: Noteikšanas metode. 1.grozījums: Termotoleranto Campylobacter spp. molekulārās apstiprināšanas un identificēšanas metožu iekļaušana; augšanas piedevu izmantošana Prestona vāršķīdumā un barotnes efektivitātes pārbaudes korekcija (ISO 10272-1:2017/Amd 1:2023)Standarts spēkā
68890EN ISO 10272-2:2017/A1:2023Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 2: Colony-count technique - Amendment 1: Inclusion of methods for molecular confirmation and identification of thermotolerant Campylobacter spp. and changes in the performance testing of culture media (ISO 10272-2:2017/Amd 1:2023)Izstrādē
68890LVS EN ISO 10272-2:2017/A1:2023Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Campylobacter spp. noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālā metode. 2.daļa: Koloniju skaitīšanas tehnika. 1.grozījums: Termotoleranto Campylobacter spp. molekulārās apstiprināšanas un identificēšanas metožu iekļaušana un barotnes efektivitātes pārbaudes korekcija (ISO 10272-2:2017/Amd 1:2023)Standarts spēkā
71049EN ISO 15216-1:2017/A1:2021Microbiologie de la chaîne alimentaire - Méthode horizontale pour la recherche des virus de l'hépatite A et norovirus par la technique RT-PCR en temps réel - Partie 1: Méthode de quantification - Amendement 1 (ISO 15216-1:2017/Amd 1:2021)Izstrādē
71049LVS EN ISO 15216-1:2017/A1:2021Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode A hepatīta vīrusa un norovīrusa noteikšanai pārtikā ar reālā laika RT-PCR. 1.daļa: Kvantitatīvās noteikšanas metode. 1.grozījums (ISO 15216-1:2017/Amd 1:2021)Standarts spēkā
71277EN ISO 7218:2024Microbiology of the food chain - General requirements and guidance for microbiological examinations (ISO 7218:2024)Standarts spēkā
Attēlo no 101. līdz 110. no pavisam 151 ieraksta(-iem).