Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
68132LVS EN ISO 6888-2:2021Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode koagulāzes pozitīvo stafilokoku (Staphylococcus aureus un citu sugu) skaita noteikšanai. 2.daļa: Metode, lietojot trušu plazmas/fibrinogēna agarizētu barotni (ISO 6888-2:2021)Standarts spēkā
75319LVS EN ISO 16654:2002/A2:2023Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode Escherichia coli O157 noteikšanai. 2.grozījums: Barotņu un reaģentu efektivitātes pārbaudes iekļaušana (ISO 16654:2001/Amd 2:2023)Standarts spēkā
68659LVS CEN ISO/TS 15213-3:2024Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Clostridium spp. noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālā metode. 3.daļa: Clostridium perfringens noteikšana (ISO/TS 15213-3:2024)Standarts spēkā
76429LVS EN ISO 6888-2:2021/A1:2023Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode koagulāzes pozitīvo stafilokoku (Staphylococcus aureus un citu sugu) skaita noteikšanai. 2.daļa: Metode, lietojot trušu plazmas/fibrinogēna agarizētu barotni. 1.grozījums (ISO 6888-2:2021/Amd 1:2023)Standarts spēkā
68052LVS EN ISO 7932:2005/A1:2020Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode Bacillus cereus baktēriju skaitīšanai. Koloniju skaitīšanas metode pie 30 °C. 1.grozījums: Izvēles testu iekļaušana (ISO 7932:2004/Amd 1:2020, koriģēta versija 2020-08)Standarts spēkā
68889LVS EN ISO 10272-1:2017/A1:2023Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Campylobacter spp. noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālā metode. 1.daļa: Noteikšanas metode. 1.grozījums: Termotoleranto Campylobacter spp. molekulārās apstiprināšanas un identificēšanas metožu iekļaušana; augšanas piedevu izmantošana Prestona vāršķīdumā un barotnes efektivitātes pārbaudes korekcija (ISO 10272-1:2017/Amd 1:2023)Standarts spēkā
68661LVS EN ISO 15213-1:2023Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Clostridium spp. noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālā metode. 1.daļa: Sulfītus reducējošo Clostridium spp. uzskaitīšana ar koloniju skaitīšanas tehniku (ISO 15213-1:2023)Standarts spēkā
75544EN ISO 16140-7:2024Microbiologie de la chaîne alimentaire - Validation des méthodes - Partie 7: Protocole pour la validation de méthodes d’identification des micro-organismes (ISO 16140-7:2024)Standarts spēkā
76428LVS EN ISO 6888-1:2021/A1:2023Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode koagulāzes pozitīvo stafilokoku (Staphylococcus aureus un citu sugu) skaita noteikšanai. 1.daļa: Metode, lietojot Baird-Parker agara barotni. 1.grozījums (ISO 6888-1:2021/Amd 1:2023)Standarts spēkā
74192EN ISO 6887-1:2017/A1:2024Microbiologie de la chaîne alimentaire - Préparation des échantillons, de la suspension mère et des dilutions décimales en vue de l'examen microbiologique - Partie 1: Règles générales pour la préparation de la suspension mère et des dilutions décimales - Amendement 1: Exigences et recommandations sur l’utilisation d’une taille de prise d’essai plus grande pour les méthodes qualitatives (ISO 6887-1:2017/Amd 1:2024)Standarts spēkā
Attēlo no 111. līdz 120. no pavisam 154 ieraksta(-iem).