CEN/TC 463
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 40458 | EN ISO 6887-1:2017 | Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 1: Allgemeine Regeln für die Herstellung von Erstverdünnungen und Dezimalverdünnungen (ISO 6887-1:2017) | Standarts spēkā |
| 74192 | LVS EN ISO 6887-1:2017/A1:2024 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 1.daļa: Vispārīgi noteikumi sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošanai. 1.grozījums: Prasības un norādījumi par lielāka testēšanas porcijas lieluma izmantošanu kvalitatīvai metodei (ISO 6887-1:2017/Amd 1:2024) | Standarts spēkā |
| 73273 | LVS EN ISO 22174:2024 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Polimerāzes ķēdesreakcija (PCR) produktos esošo patogēnu noteikšanai. Vispārīgās prasības un definīcijas (ISO 22174:2024) | Standarts spēkā |
| 79600 | EN ISO 16140-3:2021/A1:2025 | Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahrensvalidierung - Teil 3: Arbeitsvorschrift für die Verifizierung von Referenz- und validierten alternativen Verfahren in einem Einzellabor - Änderung 1: Arbeitsvorschrift für die Verifizierung validierter Identifizierungsverfahren von Mikroorganismen (ISO 16140 3:2021/Amd 1:2025) | Standarts spēkā |
| 79974 | EN ISO 16140-4:2020/A2:2025 | Microbiology of the food chain - Method validation - Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory - Amendment 2: Protocol for single-laboratory validation of identification methods of microorganisms (ISO 16140-4:2020/Amd 2:2025) | Standarts spēkā |
| 72809 | EN ISO 6579-4:2025 | Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren zum Nachweis, zur Zählung und zur Serotypisierung von Salmonellen - Teil 4: Identifizierung von monophasischen Salmonella Typhimurium (1,4,[5],12:i:‑) durch Polymerase-Kettenreaktion (PCR) (ISO 6579‑4:2025) | Standarts spēkā |
| 59266 | EN ISO 16140-4:2020 | Microbiologie de la chaîne alimentaire - Validation des méthodes - Partie 4: Protocole pour la validation de méthodes dans un seul laboratoire (ISO 16140-4:2020) | Standarts spēkā |
| 79974 | LVS EN ISO 16140-4:2020/A2:2025 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Metodes validācija. 4.daļa: Protokols metodes validēšanai vienā laboratorijā. 2.grozījums: Protokols vienas laboratorijas mikroorganismu identifikācijas metožu validēšanai (ISO 16140-4:2020/Amd 2:2025) | Standarts spēkā |
| 40478 | EN ISO 18744:2016 | Microbiologie de la chaîne alimentaire - Recherche et dénombrement des Cryptosporidium et Giardia dans les légumes verts frais à feuilles et les fruits à baies (ISO 18744:2016) | Standarts spēkā |
| 68132 | EN ISO 6888-2:2021 | Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 2: Method using rabbit plasma fibrinogen agar medium (ISO 6888-2:2021) | Standarts spēkā |
Attēlo no 141. līdz 150. no pavisam 155 ieraksta(-iem).
