CEN/TC 463
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 40458 | EN ISO 6887-1:2017 | Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 1: Allgemeine Regeln für die Herstellung von Erstverdünnungen und Dezimalverdünnungen (ISO 6887-1:2017) | Standarts spēkā |
| 71606 | LVS EN ISO 20976-2:2023 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Prasības un vadlīnijas mikrobioloģisko testu veikšanai pārtikas un barības produktiem. 2.daļa: Mikrobioloģiskie testi inaktivācijas potenciāla un kinētisko parametru pētīšanai (ISO 20976-2:2022) | Standarts spēkā |
| 68889 | LVS EN ISO 10272-1:2017/A1:2023 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Campylobacter spp. noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālā metode. 1.daļa: Noteikšanas metode. 1.grozījums: Termotoleranto Campylobacter spp. molekulārās apstiprināšanas un identificēšanas metožu iekļaušana; augšanas piedevu izmantošana Prestona vāršķīdumā un barotnes efektivitātes pārbaudes korekcija (ISO 10272-1:2017/Amd 1:2023) | Standarts spēkā |
| 27763 | EN ISO 11290-1:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Listeria monocytogenes un citu Listeria spp. noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālā metode. 1.daļa: Noteikšanas metode (ISO 11290-1:2017) | Standarts spēkā |
| 68661 | LVS EN ISO 15213-1:2023 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Clostridium spp. noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālā metode. 1.daļa: Sulfītus reducējošo Clostridium spp. uzskaitīšana ar koloniju skaitīšanas tehniku (ISO 15213-1:2023) | Standarts spēkā |
| 75319 | LVS EN ISO 16654:2002/A2:2023 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode Escherichia coli O157 noteikšanai. 2.grozījums: Barotņu un reaģentu efektivitātes pārbaudes iekļaušana (ISO 16654:2001/Amd 2:2023) | Standarts spēkā |
| 75544 | EN ISO 16140-7:2024 | Microbiologie de la chaîne alimentaire - Validation des méthodes - Partie 7: Protocole pour la validation de méthodes d’identification des micro-organismes (ISO 16140-7:2024) | Standarts spēkā |
| 71049 | LVS EN ISO 15216-1:2017/A1:2021 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode A hepatīta vīrusa un norovīrusa noteikšanai pārtikā ar reālā laika RT-PCR. 1.daļa: Kvantitatīvās noteikšanas metode. 1.grozījums (ISO 15216-1:2017/Amd 1:2021) | Standarts spēkā |
| 79600 | EN ISO 16140-3:2021/A1:2025 | Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahrensvalidierung - Teil 3: Arbeitsvorschrift für die Verifizierung von Referenz- und validierten alternativen Verfahren in einem Einzellabor - Änderung 1: Arbeitsvorschrift für die Verifizierung validierter Identifizierungsverfahren von Mikroorganismen (ISO 16140 3:2021/Amd 1:2025) | Standarts spēkā |
| 72809 | EN ISO 6579-4:2025 | Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren zum Nachweis, zur Zählung und zur Serotypisierung von Salmonellen - Teil 4: Identifizierung von monophasischen Salmonella Typhimurium (1,4,[5],12:i:‑) durch Polymerase-Kettenreaktion (PCR) (ISO 6579‑4:2025) | Standarts spēkā |
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 155 ieraksta(-iem).
