Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
75319LVS EN ISO 16654:2002/A2:2023Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode Escherichia coli O157 noteikšanai. 2.grozījums: Barotņu un reaģentu efektivitātes pārbaudes iekļaušana (ISO 16654:2001/Amd 2:2023)Standarts spēkā
73029LVS EN ISO 17468:2023Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Tehniskās prasības un vadlīnijas par standarta metožu izstrādi vai pārskatīšanu (ISO 17468:2023)Standarts spēkā
68659LVS CEN ISO/TS 15213-3:2024Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Clostridium spp. noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālā metode. 3.daļa: Clostridium perfringens noteikšana (ISO/TS 15213-3:2024)Standarts spēkā
28507EN ISO 22118:2011Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Polimerāzes ķēdesreakcija (PCR) produktos esošo patogēnu noteikšanai. Veiktspējas prasības (ISO 22118:2011)Standarts spēkā
68131LVS EN ISO 6888-1:2021Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode koagulāzes pozitīvo stafilokoku (Staphylococcus aureus un citu sugu) skaita noteikšanai. 1.daļa: Metode, lietojot Baird-Parker agara barotni (ISO 6888-1:2021)Standarts spēkā
71277LVS EN ISO 7218:2024Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Vispārīgās prasības un norādījumi mikrobioloģiskām pārbaudēm (ISO 7218:2024)Standarts spēkā
76429LVS EN ISO 6888-2:2021/A1:2023Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode koagulāzes pozitīvo stafilokoku (Staphylococcus aureus un citu sugu) skaita noteikšanai. 2.daļa: Metode, lietojot trušu plazmas/fibrinogēna agarizētu barotni. 1.grozījums (ISO 6888-2:2021/Amd 1:2023)Standarts spēkā
76428EN ISO 6888-1:2021/A1:2023Microbiologie de la chaîne alimentaire - Méthode horizontale pour le dénombrement des staphylocoques à coagulase positive (Staphylococcus aureus et autres espèces) - Partie 1: Méthode utilisant le milieu gélosé de Baird-Parker - Amendement 1 (ISO 6888‑1:2021/Amd 1:2023)Standarts spēkā
76506prEN ISO 13136-2Microbiologie de la chaîne alimentaire - Détection, isolement et caractérisation des Escherichia coli producteurs de Shigatoxines (STEC) - Partie 2: Méthode horizontale pour la caractérisation d’isolats des Escherichia coli producteurs de Shigatoxines (STEC) (STEC) (ISO/DIS 13136‑2:2024)Aptauja slēgta
75124prEN ISO 23691Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Bestimmung und Verwendung von Kardinalwerten (ISO/DIS 23691:2024)Aptauja slēgta
Attēlo no 51. līdz 60. no pavisam 151 ieraksta(-iem).