Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
28101EN 203-1:2005/prA1Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 1: Allgemeine SicherheitsanforderungenIzstrādē
60129prEN 203-2-7Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseriesIzstrādē
78826EN 203-2-4:2021/prA1Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-4.daļa: Īpašās prasības. Cepšanas ierīcesIzstrādē
62044EN 203-2-1:2014/prA1Gas heated catering equipment - Part 2-1: Specific requirements - Open burners and wok burnersIzstrādē
81362prEN 203-2-9 revAppareils de cuisson professionnels utilisant les combustibles gazeux - Partie 2-9: Exigences particulières - Plaques coup de feu, plaques chauffantes et grillsIzstrādē
81363prEN 203-2-7 revGroßküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-7: Spezifische Anforderungen - Salamander und GrillgeräteIzstrādē
2682prEN 203Appareils de grande cuisine utilisant les combustibles gazeuxIzstrādē
34927prEN 203-2-9 revGas heated catering equipment - Part 2-9: Specific requirements - Solid tops, warming plates and griddlesIzstrādē
38173EN 203-2-3:2014Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 2-3. daļa: Īpašas prasības. VārāmpannasIzstrādē
81593EN 203-2-1:2021+A1:2023/prA2Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-1: Spezifische Anforderungen - Offene Brenner, Wok- und PaellabrennerIzstrādē
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 88 ieraksta(-iem).