Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
34926prEN 203-2-8 revGroßküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-8: Spezifische Anforderungen - Brat- und PaellapfannenIzstrādē
36192prEN 203-2-11 revGas heated catering equipment - Part 2-11: Specific requirements - Pasta cookersIzstrādē
78822EN 203-2-1:2021/prA1Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-1.daļa: Īpašās prasības. Vaļējie degļi un vokdegļiIzstrādē
2688-Gas heated catering equipment - Part 1: Safety requirementsIzstrādē
78824EN 203-2-2:2021/prA1Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-2.daļa: Īpašās prasības. KrāsnisIzstrādē
34925prEN 203-2-6 revGas heated catering equipment - Part 2-6: Specific requirements - Hot water heaters for beverageIzstrādē
78820EN 203-1:2021/prA1Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 1.daļa: Vispārīgās drošuma prasībasIzstrādē
78826EN 203-2-4:2021/prA1Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-4.daļa: Īpašās prasības. Cepšanas ierīcesIzstrādē
21131prEN 203-2-5Gas heated catering equipment - Part 2-5: Specific requirements - Hot cupboards and bains-marieIzstrādē
60129prEN 203-2-7Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseriesIzstrādē
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 88 ieraksta(-iem).