CEN/TC 106
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
34926 | prEN 203-2-8 rev | Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-8: Spezifische Anforderungen - Brat- und Paellapfannen | Izstrādē |
36192 | prEN 203-2-11 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-11: Specific requirements - Pasta cookers | Izstrādē |
78822 | EN 203-2-1:2021/prA1 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-1.daļa: Īpašās prasības. Vaļējie degļi un vokdegļi | Izstrādē |
2688 | - | Gas heated catering equipment - Part 1: Safety requirements | Izstrādē |
78824 | EN 203-2-2:2021/prA1 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-2.daļa: Īpašās prasības. Krāsnis | Izstrādē |
34925 | prEN 203-2-6 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-6: Specific requirements - Hot water heaters for beverage | Izstrādē |
78820 | EN 203-1:2021/prA1 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 1.daļa: Vispārīgās drošuma prasības | Izstrādē |
78826 | EN 203-2-4:2021/prA1 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-4.daļa: Īpašās prasības. Cepšanas ierīces | Izstrādē |
21131 | prEN 203-2-5 | Gas heated catering equipment - Part 2-5: Specific requirements - Hot cupboards and bains-marie | Izstrādē |
60129 | prEN 203-2-7 | Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries | Izstrādē |
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 88 ieraksta(-iem).