CEN/TC 106
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
81362 | prEN 203-2-9 rev | Appareils de cuisson professionnels utilisant les combustibles gazeux - Partie 2-9: Exigences particulières - Plaques coup de feu, plaques chauffantes et grills | Izstrādē |
2682 | prEN 203 | Appareils de grande cuisine utilisant les combustibles gazeux | Izstrādē |
34924 | prEN 203-2-4 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-4: Specific requirements - Fryers | Izstrādē |
81593 | EN 203-2-1:2021+A1:2023/prA2 | Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-1: Spezifische Anforderungen - Offene Brenner, Wok- und Paellabrenner | Izstrādē |
34927 | prEN 203-2-9 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-9: Specific requirements - Solid tops, warming plates and griddles | Izstrādē |
34922 | prEN 203-2-1 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-1: Specific requirements - Open burners and wok burners | Izstrādē |
34926 | prEN 203-2-8 rev | Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-8: Spezifische Anforderungen - Brat- und Paellapfannen | Izstrādē |
36192 | prEN 203-2-11 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-11: Specific requirements - Pasta cookers | Izstrādē |
21136 | EN 203-2-10:2007 | Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem - 2-10. daļa: Īpašās prasības - Ogļu grili | Izstrādē |
34923 | prEN 203-2-3 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-3: Specific requirements - Boiling pans | Izstrādē |
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 88 ieraksta(-iem).