CEN/TC 106
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 34927 | prEN 203-2-9 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-9: Specific requirements - Solid tops, warming plates and griddles | Izstrādē |
| 34926 | prEN 203-2-8 rev | Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-8: Spezifische Anforderungen - Brat- und Paellapfannen | Izstrādē |
| 81363 | prEN 203-2-7 rev | Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-7: Spezifische Anforderungen - Salamander und Grillgeräte | Izstrādē |
| 2682 | prEN 203 | Appareils de grande cuisine utilisant les combustibles gazeux | Izstrādē |
| 34922 | prEN 203-2-1 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-1: Specific requirements - Open burners and wok burners | Izstrādē |
| 78826 | EN 203-2-4:2021/prA1 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-4.daļa: Īpašās prasības. Cepšanas ierīces | Izstrādē |
| 34925 | prEN 203-2-6 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-6: Specific requirements - Hot water heaters for beverage | Izstrādē |
| 81362 | prEN 203-2-9 rev | Appareils de cuisson professionnels utilisant les combustibles gazeux - Partie 2-9: Exigences particulières - Plaques coup de feu, plaques chauffantes et grills | Izstrādē |
| 2689 | prEN 203-2:1995 rev | Gas heated catering equipment - Part 2: Rational use of energy | Izstrādē |
| 36192 | prEN 203-2-11 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-11: Specific requirements - Pasta cookers | Izstrādē |
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 88 ieraksta(-iem).
