Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
26576-Gas heated catering equipment - Part 2-2: Specific requirements - OvensIzstrādē
2688-Gas heated catering equipment - Part 1: Safety requirementsIzstrādē
2683EN 203-1:1992Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 1.daļa: Drošības prasībasAtcelts
2686EN 203-1:1992/A1:1995Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 1.daļa: Drošības prasībasAtcelts
2687EN 203-1:1992/A2:1999Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 1.daļa: Drošības prasībasAtcelts
2690EN 203-1:1992/AC:1993Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 1.daļa: Drošības prasībasAtcelts
21126EN 203-1:2005Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 1.daļa: Drošības prasībasAtcelts
29331EN 203-1:2005+A1:2008Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 1. daļa: Vispārīgās drošības prasībasAtcelts
28101EN 203-1:2005/prA1Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 1: Allgemeine SicherheitsanforderungenIzstrādē
34921EN 203-1:2014Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 1. daļa: Vispārīgās drošuma prasībasAtcelts
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 88 ieraksta(-iem).