Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
36190EN 203-2-7:2014Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 2-7. daļa: Īpašās prasības. Salamandras un girosa griliIzstrādē
34924prEN 203-2-4 revGas heated catering equipment - Part 2-4: Specific requirements - FryersIzstrādē
36192prEN 203-2-11 revGas heated catering equipment - Part 2-11: Specific requirements - Pasta cookersIzstrādē
21136EN 203-2-10:2007Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem - 2-10. daļa: Īpašās prasības - Ogļu griliIzstrādē
34926prEN 203-2-8 revGroßküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-8: Spezifische Anforderungen - Brat- und PaellapfannenIzstrādē
40084FprEN 203-2-8:2016Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 2-8.daļa: Īpašas prasības. Cepešpannas un paellas pannasIzstrādē
2689prEN 203-2:1995 revGas heated catering equipment - Part 2: Rational use of energyIzstrādē
2686EN 203-1:1992/A1:1995Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 1.daļa: Drošības prasībasAtcelts
21127LVS EN 203-2-1:2006Ar gāzi karsējamas lielvirtuvju iekārtas. 2-1.daļa: Īpašas prasības. Vaļējie degļi un vokdegļiAtcelts
28100LVS EN 203-3:2009Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 3. daļa: Materiāli un piederumi, kas atrodas saskarē ar pārtiku un citi sanitārie aspektiAtcelts
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 88 ieraksta(-iem).