Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
28101EN 203-1:2005/prA1Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 1: Allgemeine SicherheitsanforderungenIzstrādē
60129prEN 203-2-7Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseriesIzstrādē
81363prEN 203-2-7 revGroßküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-7: Spezifische Anforderungen - Salamander und GrillgeräteIzstrādē
34924prEN 203-2-4 revGas heated catering equipment - Part 2-4: Specific requirements - FryersIzstrādē
38173EN 203-2-3:2014Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 2-3. daļa: Īpašas prasības. VārāmpannasIzstrādē
34923prEN 203-2-3 revGas heated catering equipment - Part 2-3: Specific requirements - Boiling pansIzstrādē
78826EN 203-2-4:2021/prA1Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-4.daļa: Īpašās prasības. Cepšanas ierīcesIzstrādē
2683LVS EN 203-1:1992 +A1:1995 +A2:1999Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 1.daļa: Drošības prasībasAtcelts
21133LVS EN 203-2-7:2007Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 2-7. daļa: Īpašās prasības. Salamandras un girosa griliAtcelts
66340EN 203-1:2021Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 1.daļa: Vispārīgās drošuma prasībasAtcelts
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 88 ieraksta(-iem).