CEN/TC 106
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
36190 | EN 203-2-7:2014 | Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 2-7. daļa: Īpašās prasības. Salamandras un girosa grili | Izstrādē |
34924 | prEN 203-2-4 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-4: Specific requirements - Fryers | Izstrādē |
36192 | prEN 203-2-11 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-11: Specific requirements - Pasta cookers | Izstrādē |
21136 | EN 203-2-10:2007 | Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem - 2-10. daļa: Īpašās prasības - Ogļu grili | Izstrādē |
34926 | prEN 203-2-8 rev | Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-8: Spezifische Anforderungen - Brat- und Paellapfannen | Izstrādē |
40084 | FprEN 203-2-8:2016 | Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 2-8.daļa: Īpašas prasības. Cepešpannas un paellas pannas | Izstrādē |
2689 | prEN 203-2:1995 rev | Gas heated catering equipment - Part 2: Rational use of energy | Izstrādē |
2686 | EN 203-1:1992/A1:1995 | Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 1.daļa: Drošības prasības | Atcelts |
21127 | LVS EN 203-2-1:2006 | Ar gāzi karsējamas lielvirtuvju iekārtas. 2-1.daļa: Īpašas prasības. Vaļējie degļi un vokdegļi | Atcelts |
28100 | LVS EN 203-3:2009 | Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 3. daļa: Materiāli un piederumi, kas atrodas saskarē ar pārtiku un citi sanitārie aspekti | Atcelts |
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 88 ieraksta(-iem).