Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
21135EN 203-2-9:2005Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 2-9.daļa: Bezriņķu plītsvirsas, plīts sildplates un grila pannasStandarts spēkā
21135LVS EN 203-2-9:2006Ar gāzi karsējamas lielvirtuvju iekārtas. 2-9.daļa: Īpašas prasības. Bezriņķu plītsvirsmas, plīts sildplates un grila pannasStandarts spēkā
21136EN 203-2-10:2007Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem - 2-10. daļa: Īpašās prasības - Ogļu griliIzstrādē
21136LVS EN 203-2-10:2007Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 2-10. daļa: Īpašās prasības. Ogļu griliStandarts spēkā
23865EN 203-2-11:2006Ar gāzi karsējamas lielvirtuvju iekārtas - 2-11.daļa: Īpašas prasības - Makaronu katliStandarts spēkā
23865LVS EN 203-2-11:2006Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 2-11.daļa: Īpašās prasības. Makaronu katliStandarts spēkā
26576-Gas heated catering equipment - Part 2-2: Specific requirements - OvensIzstrādē
28100EN 203-3:2009Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 3. daļa: Materiāli un piederumi, kas atrodas saskarē ar pārtiku un citi sanitārie aspektiAtcelts
28100LVS EN 203-3:2009Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 3. daļa: Materiāli un piederumi, kas atrodas saskarē ar pārtiku un citi sanitārie aspektiAtcelts
28101EN 203-1:2005/prA1Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 1: Allgemeine SicherheitsanforderungenIzstrādē
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 88 ieraksta(-iem).