CEN/TC 106
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
21130 | EN 203-2-4:2005 | Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 2-4.daļa: Fritieri | Atcelts |
68411 | EN 203-2-4:2021 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-4.daļa: Īpašās prasības. Cepšanas ierīces | Atcelts |
78827 | EN 203-2-4:2021+A1:2023 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-4.daļa: Īpašās prasības. Cepšanas ierīces | Standarts spēkā |
78826 | EN 203-2-4:2021/prA1 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-4.daļa: Īpašās prasības. Cepšanas ierīces | Izstrādē |
21132 | EN 203-2-6:2005 | Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 2-6.daļa: Ūdens karsētāji dzērienu gatavošanai | Standarts spēkā |
21133 | EN 203-2-7:2007 | Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem - 2-7. daļa: Īpašās prasības - Salamandras un girosa grili | Atcelts |
36190 | EN 203-2-7:2014 | Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 2-7. daļa: Īpašās prasības. Salamandras un girosa grili | Izstrādē |
21134 | EN 203-2-8:2005 | Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 2-8.daļa: Cepešpannas un paellas pannas | Standarts spēkā |
21135 | EN 203-2-9:2005 | Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 2-9.daļa: Bezriņķu plītsvirsas, plīts sildplates un grila pannas | Standarts spēkā |
28100 | EN 203-3:2009 | Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 3. daļa: Materiāli un piederumi, kas atrodas saskarē ar pārtiku un citi sanitārie aspekti | Atcelts |
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 88 ieraksta(-iem).