Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
21130EN 203-2-4:2005Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 2-4.daļa: FritieriAtcelts
68411EN 203-2-4:2021Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-4.daļa: Īpašās prasības. Cepšanas ierīcesAtcelts
78827EN 203-2-4:2021+A1:2023Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-4.daļa: Īpašās prasības. Cepšanas ierīcesStandarts spēkā
78826EN 203-2-4:2021/prA1Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-4.daļa: Īpašās prasības. Cepšanas ierīcesIzstrādē
21132EN 203-2-6:2005Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 2-6.daļa: Ūdens karsētāji dzērienu gatavošanaiStandarts spēkā
21133EN 203-2-7:2007Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem - 2-7. daļa: Īpašās prasības - Salamandras un girosa griliAtcelts
36190EN 203-2-7:2014Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 2-7. daļa: Īpašās prasības. Salamandras un girosa griliIzstrādē
21134EN 203-2-8:2005Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 2-8.daļa: Cepešpannas un paellas pannasStandarts spēkā
21135EN 203-2-9:2005Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 2-9.daļa: Bezriņķu plītsvirsas, plīts sildplates un grila pannasStandarts spēkā
28100EN 203-3:2009Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 3. daļa: Materiāli un piederumi, kas atrodas saskarē ar pārtiku un citi sanitārie aspektiAtcelts
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 88 ieraksta(-iem).