CEN/TC 106
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
21130 | EN 203-2-4:2005 | Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 2-4.daļa: Fritieri | Atcelts |
38172 | LVS EN 203-2-1:2015 | Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 2-1.daļa: Īpašās prasības. Vaļējie degļi un vokdegļi | Atcelts |
2683 | LVS EN 203-1:1992 +A1:1995 +A2:1999 | Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 1.daļa: Drošības prasības | Atcelts |
21126 | EN 203-1:2005 | Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 1.daļa: Drošības prasības | Atcelts |
2684 | LVS EN 203-2:1995 | Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 2.daļa: Racionāla enerģijas lietošana | Atcelts |
66340 | EN 203-1:2021 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 1.daļa: Vispārīgās drošuma prasības | Atcelts |
21129 | EN 203-2-3:2005 | Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 2-3.daļa: Vārāmpannas | Atcelts |
68411 | EN 203-2-4:2021 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-4.daļa: Īpašās prasības. Cepšanas ierīces | Atcelts |
62248 | LVS EN 203-1:2014/AC:2016 | Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 1.daļa: Vispārīgās drošuma prasības | Atcelts |
29331 | EN 203-1:2005+A1:2008 | Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 1. daļa: Vispārīgās drošības prasības | Atcelts |
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 88 ieraksta(-iem).