Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
21130EN 203-2-4:2005Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 2-4.daļa: FritieriAtcelts
38172LVS EN 203-2-1:2015Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 2-1.daļa: Īpašās prasības. Vaļējie degļi un vokdegļiAtcelts
2683LVS EN 203-1:1992 +A1:1995 +A2:1999Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 1.daļa: Drošības prasībasAtcelts
21126EN 203-1:2005Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 1.daļa: Drošības prasībasAtcelts
2684LVS EN 203-2:1995Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 2.daļa: Racionāla enerģijas lietošanaAtcelts
66340EN 203-1:2021Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 1.daļa: Vispārīgās drošuma prasībasAtcelts
21129EN 203-2-3:2005Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 2-3.daļa: VārāmpannasAtcelts
68411EN 203-2-4:2021Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-4.daļa: Īpašās prasības. Cepšanas ierīcesAtcelts
62248LVS EN 203-1:2014/AC:2016Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 1.daļa: Vispārīgās drošuma prasībasAtcelts
29331EN 203-1:2005+A1:2008Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 1. daļa: Vispārīgās drošības prasībasAtcelts
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 88 ieraksta(-iem).