Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
66340EN 203-1:2021Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 1.daļa: Vispārīgās drošuma prasībasAtcelts
21126EN 203-1:2005Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 1.daļa: Drošības prasībasAtcelts
29331EN 203-1:2005+A1:2008Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 1. daļa: Vispārīgās drošības prasībasAtcelts
21130LVS EN 203-2-4:2006Ar gāzi karsējamas lielvirtuvju iekārtas. 2-4.daļa: Īpašas prasības. FritieriAtcelts
38172LVS EN 203-2-1:2015Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 2-1.daļa: Īpašās prasības. Vaļējie degļi un vokdegļiAtcelts
21128LVS EN 203-2-2:2006Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 2-2.daļa: Īpašās prasības. KrāsnisAtcelts
2683LVS EN 203-1:1992 +A1:1995 +A2:1999Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 1.daļa: Drošības prasībasAtcelts
2687LVS EN 203-1:1992/A2:1999Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 1: Allgemeine Festlegungen für die SicherheitAtcelts
2686LVS EN 203-1:1992/A1:1995Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 1: Allgemeine Festlegungen für die SicherheitAtcelts
28100EN 203-3:2009Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 3. daļa: Materiāli un piederumi, kas atrodas saskarē ar pārtiku un citi sanitārie aspektiAtcelts
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 88 ieraksta(-iem).