Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
21128EN 203-2-2:2006Gāzes aparāti sabiedriskās ēdināšanas iestādēm - 2-2.daļa: Īpašās prasības - KrāsnisAtcelts
21127EN 203-2-1:2005Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 2-1.daļa: Vaļējie degļi un vokdegļiAtcelts
62248LVS EN 203-1:2014/AC:2016Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 1.daļa: Vispārīgās drošuma prasībasAtcelts
2687LVS EN 203-1:1992/A2:1999Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 1: Allgemeine Festlegungen für die SicherheitAtcelts
21130LVS EN 203-2-4:2006Ar gāzi karsējamas lielvirtuvju iekārtas. 2-4.daļa: Īpašas prasības. FritieriAtcelts
38172EN 203-2-1:2014Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 2-1. daļa: Īpašas prasības. Vaļējie degļi un vokdegļiAtcelts
21126LVS EN 203-1:2005Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 1.daļa: Vispārīgās drošības prasībasAtcelts
71916prEN 203-2-8Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-8: Spezifische Anforderungen - BratpfannenAptauja slēgta
71917prEN 203-2-3Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-3: Spezifische Anforderungen - Kochkessel und NudelkocherAptauja slēgta
78821LVS EN 203-1+A1:2024Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 1.daļa: Vispārīgās drošuma prasībasStandarts spēkā
Attēlo no 61. līdz 70. no pavisam 88 ieraksta(-iem).