CEN/TC 106
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
21128 | EN 203-2-2:2006 | Gāzes aparāti sabiedriskās ēdināšanas iestādēm - 2-2.daļa: Īpašās prasības - Krāsnis | Atcelts |
21127 | EN 203-2-1:2005 | Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 2-1.daļa: Vaļējie degļi un vokdegļi | Atcelts |
62248 | LVS EN 203-1:2014/AC:2016 | Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 1.daļa: Vispārīgās drošuma prasības | Atcelts |
2687 | LVS EN 203-1:1992/A2:1999 | Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 1: Allgemeine Festlegungen für die Sicherheit | Atcelts |
21130 | LVS EN 203-2-4:2006 | Ar gāzi karsējamas lielvirtuvju iekārtas. 2-4.daļa: Īpašas prasības. Fritieri | Atcelts |
38172 | EN 203-2-1:2014 | Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 2-1. daļa: Īpašas prasības. Vaļējie degļi un vokdegļi | Atcelts |
21126 | LVS EN 203-1:2005 | Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 1.daļa: Vispārīgās drošības prasības | Atcelts |
71916 | prEN 203-2-8 | Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-8: Spezifische Anforderungen - Bratpfannen | Aptauja slēgta |
71917 | prEN 203-2-3 | Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-3: Spezifische Anforderungen - Kochkessel und Nudelkocher | Aptauja slēgta |
78821 | LVS EN 203-1+A1:2024 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 1.daļa: Vispārīgās drošuma prasības | Standarts spēkā |
Attēlo no 61. līdz 70. no pavisam 88 ieraksta(-iem).