CEN/TC 106
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
62044 | EN 203-2-1:2014/prA1 | Gas heated catering equipment - Part 2-1: Specific requirements - Open burners and wok burners | Izstrādē |
62248 | LVS EN 203-1:2014/AC:2016 | Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 1.daļa: Vispārīgās drošuma prasības | Atcelts |
62248 | EN 203-1:2014/AC:2016 | Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 1. daļa: Vispārīgās drošuma prasības | Atcelts |
66340 | EN 203-1:2021 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 1.daļa: Vispārīgās drošuma prasības | Atcelts |
66340 | LVS EN 203-1:2022 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 1.daļa: Vispārīgās drošuma prasības | Atcelts |
68233 | EN 203-2-1:2021 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-1.daļa: Īpašās prasības. Vaļējie degļi un vokdegļi | Atcelts |
68233 | LVS EN 203-2-1:2022 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-1.daļa: Īpašās prasības. Vaļējie degļi un vokdegļi | Atcelts |
68410 | EN 203-2-2:2021 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-2.daļa: Īpašās prasības. Krāsnis | Atcelts |
68410 | LVS EN 203-2-2:2022 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-2.daļa: Īpašās prasības. Krāsnis | Atcelts |
68411 | EN 203-2-4:2021 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-4.daļa: Īpašās prasības. Cepšanas ierīces | Atcelts |
Attēlo no 61. līdz 70. no pavisam 88 ieraksta(-iem).