CEN/TC 153
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
24850 | prEN 15467 | Food processing machinery - Fish heading and filleting machines - Safety and hygiene requirements | Izstrādē |
34030 | EN 13591:2005+A1:2009 | Pārtikas apstrādes mašīnas. Krāšņu ar stacionāru klonu piekraušanas mašīnas. Drošuma un higiēnas prasības | Izstrādē |
34898 | EN 12852:2001+A1:2010 | Pārtikas apstrādes mašīnas. Virtuves kombaini un blenderi. Drošuma un higiēnas prasības | Izstrādē |
25818 | EN 1672-1:2014 | Machines pour les produits alimentaires - Notions fondamentales - Partie 1: Prescriptions relatives à la sécurité | Izstrādē |
34917 | EN 12267:2003+A1:2010 | Pārtikas apstrādes mašīnas. Ripzāģmašīnas. Drošuma un higiēnas prasības | Izstrādē |
34919 | EN 13208:2003+A1:2010 | Pārtikas apstrādes mašīnas. Dārzeņu mizotāji. Drošuma un higiēnas prasības | Izstrādē |
28814 | prEN 13390 rev | Food processing machinery - Pie and Tart Machines - Safety and hygiene requirements | Izstrādē |
28817 | prEN 12852 rev | Food processing machinery - Food Processors and Blenders - Safety and hygiene requirements | Izstrādē |
29915 | EN 12853:2001/FprA1 | Food processing machinery - Hand-held blenders and whisks - Safety and hygiene requirements | Izstrādē |
29905 | EN 13871:2005/FprA1 | Nahrungsmittelmaschinen - Würfelschneidemaschinen - Sicherheits- und Hygieneanforderungen | Izstrādē |
Attēlo no 51. līdz 60. no pavisam 360 ieraksta(-iem).