CEN/TC 216
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
38543 | LVS EN 14675:2015 | Ķīmiskie dezinfekcijas līdzekļi un antiseptiķi. Kvantitatīvs suspensijas tests veterinārijā lietoto ķīmisko dezinfekcijas un antiseptikas līdzekļu virucidās iedarbības noteikšanai (2.fāze, 1.etaps) | Standarts spēkā |
38542 | EN 12791:2016 | Antiseptiques et désinfectants chimiques - Désinfection chirurgicale des mains - Méthodes d'essai et prescriptions (phase 2/étape 2) | Atcelts |
38542 | LVS EN 12791:2016 | Ķīmiskie dezinfekcijas un antiseptikas līdzekļi. Roku dezinfekcija ķirurģijā. Testēšanas metode un prasības (2.fāze, 2.posms) | Atcelts |
38264 | LVS EN 14885:2015 | Ķīmiskie dezinfekcijas un antiseptikas līdzekļi. Eiropas standartu piemērošana ķīmiskajiem dezinfekcijas un antiseptikas līdzekļiem | Atcelts |
38264 | EN 14885:2015 | Antiseptiques et désinfectants chimiques - Application des Normes européennes sur les antiseptiques et désinfectants chimiques | Atcelts |
38241 | LVS EN 16615:2015 | Ķīmiskie dezinfekcijas un antiseptikas līdzekļi. Kvantitatīva testa metode baktericīdās un pretaugu aktivitātes novērtēšanai uz medicīnā lietotām neporainām virsmām ar mehānisku iedarbību, izmantojot slaucīšanu ar salveti (4 – lauka tests). Testa metode un prasības (2.fāze, 2.etaps) | Standarts spēkā |
38241 | EN 16615:2015 | Ķīmiskie dezinfekcijas līdzekļi un antiseptiķi. Kvantitatīva testa metode baktericīdās un pretraugu iedarbības novērtēšanai uz medicīnā lietojamām neporainām virsmām ar mehānisku iedarbību izmantojot salvetes (4 - lauku tests). Testa metode un prasības (2.fāze, 2.solis) | Izstrādē |
38167 | - | Chemical disinfectants and antiseptics - Quantitative carrier test for the evaluation of sporicidal activity against anaerobic spores in the food, industrial, domestic and institutional areas - Test method and requirements (phase 2, step 2). | Izstrādē |
38154 | - | Chemical disinfectants and antiseptics - Quantitative non-porous surface test for the evaluation of virucidal activity of chemical disinfectants used in food, industrial, domestic, and institutional areas- Test method and requirements (phase 2, step 2) | Izstrādē |
38139 | - | Methods of airborne disinfection of surfaces - Determination of bactericidal, fungicidal, yeasticidal and sporicidal activity | Izstrādē |
Attēlo no 111. līdz 120. no pavisam 253 ieraksta(-iem).