CEN/TC 216
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
10019 | EN 13704:2002 | Chemische Desinfektionsmittel - Quantitativer Suspensionsversuch zur Bestimmung der sporiziden Wirkung chemischer Desinfektionsmittel in den Bereichen Lebensmittel, Industrie, Haushalt und öffentliche Einrichtungen - Prüfverfahren und Anforderungen (Phase 2, Stufe 1) | Atcelts |
74492 | EN 13697:2023 | Chemical disinfectants and antiseptics - Quantitative non-porous surface test for the evaluation of bactericidal and yeasticidal and/or fungicidal activity of chemical disinfectants used in food, industrial, domestic and institutional areas without mechanical action - Test method and requirements without mechanical action (phase 2, step 2) | Standarts spēkā |
64973 | EN 13697:2015/FprA1:2019 | Chemical disinfectants and antiseptics - Quantitative non-porous surface test for the evaluation of bactericidal and/or fungicidal activity of chemical disinfectants used in food, industrial, domestic and institutional areas - Test method and requirements without mechanical action (phase 2, step 2) | Izstrādē |
69688 | EN 13697:2015+A1:2019 | Chemische Desinfektionsmittel und Antiseptika - Quantitativer Oberflächen-Versuch zur Bestimmung der bakteriziden und/oder fungiziden Wirkung chemischer Desinfektionsmittel auf nicht porösen Oberflächen in den Bereichen Lebensmittel, Industrie, Haushalt und öffentliche Einrichtungen - Prüfverfahren und Anforderungen ohne mechanische Behandlung (Phase 2, Stufe 2) | Izstrādē |
34297 | EN 13697:2015 | Chemische Desinfektionsmittel und Antiseptika - Quantitativer Oberflächen-Versuch nicht poröser Oberflächen zur Bestimmung der bakteriziden und/oder fungiziden Wirkung chemischer Desinfektionsmittel in den Bereichen Lebensmittel, Industrie, Haushalt und öffentliche Einrichtungen - Prüfverfahren und Anforderungen ohne mechanische Behandlung (Phase 2, Stufe 2) | Atcelts |
10041 | EN 13697:2001 | Chemical disinfectants and antiseptics - Quantitative non-porous surface test for the evaluation of bactericidal and/or fungicidal activity of chemical disinfectants used in food, industrial, domestic and institutional areas - Test method and requirements without mechanical action (phase 2/step2) | Atcelts |
67959 | EN 13624:2021 | Chemical disinfectants and antiseptics - Quantitative suspension test for the evaluation of fungicidal or yeasticidal activity in the medical area - Test method and requirements (phase 2, step 1) | Standarts spēkā |
62320 | EN 13624:2013/prA1 | Ķīmiskie dezinfekcijas un antiseptiskie līdzekļi. Kvantitatīvs suspensijas tests fungicidālās vai pretraugu aktivitātes novērtēšanai medicīnas jomā. Testēšanas metode un prasības (2.fāze, 1.solis) | Izstrādē |
34298 | EN 13624:2013 | Ķīmiskie dezinfekcijas un antiseptiskie līdzekļi. Kvantitatīvs suspensijas tests fungicidālās vai pretraugu aktivitātes novērtēšanai medicīnas jomā. Testēšanas metode un prasības (2.fāze, 1.solis) | Atcelts |
10043 | EN 13624:2003 | Ķīmiskie dezinfekcijas un antiseptiskie līdzekļi - Kvantitatīvs suspensijas tests medicīnas instrumentu apstrādei lietojamo ķīmisko dezinfekcijas līdzekļu fungicīdās aktivitātes novērtēšanai - Testa metode un prasības (2. fāze, 1. solis) | Atcelts |
Attēlo no 191. līdz 200. no pavisam 253 ieraksta(-iem).