Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
62443EN 17136:2019Water quality - Guidance on field and laboratory procedures for quantitative analysis and identification of macroinvertebrates from inland surface watersIzstrādē
75672prEN 13946 revWasserbeschaffenheit - Anleitung zur Probenahme und Probenaufbereitung von benthischen Kieselalgen aus Fließgewässern und SeenIzstrādē
28036EN ISO 23631:2006/AC:2007Wasserbeschaffenheit - Bestimmung von Dalapon, Trichloressigsäure und ausgewählten Halogenessigsäuren - Verfahren mittels Gaschromatographie (GC-ECD und/oder GC-MS-Detektion) nach Flüssig-Flüssig-Extraktion und Derivatisierung (ISO 23631:2006)Izstrādē
11076prEN ISO 9377-1Water quality - Determination of hydrocarbon oil index - Part 1: Method using solvent extraction and gravimetry (ISO/DIS 9377-1:2000)Izstrādē
73880-Qualité de l'eau- Guide pour la validation des méthodes de mesure - Analyse de Micropolluants organiques dans l'eau totaleIzstrādē
37332EN ISO 27108:2013Wasserbeschaffenheit - Bestimmung ausgewählter Pflanzenschutzmittel und Biozidprodukte - Verfahren mittels Festphasenmikroextraktion (SPME) gefolgt von der Gaschromatographie und Massenspektrometrie (GC-MS) (ISO 27108:2010)Izstrādē
30865EN ISO 11348-1:2008Ūdens kvalitāte. Ūdens paraugu inhibējošās iedarbības noteikšana uz Vibrio fischeri gaismas izstarojumu (Luminiscējošo baktēriju tests). 1. daļa: Svaigi sagatavotu baktēriju lietošanas metode (ISO 11348-1:2007)Izstrādē
29873EN ISO 10304-1:2009Ūdens kvalitāte. Izšķīdušo anjonu noteikšana ar jonu šķidruma hromatogrāfijas metodi. 1. daļa: Bromīdjonu, hlorīdjonu, fluorīdjonu, nitrātjonu, nitrītjonu, fosfātjonu un sulfātjonu noteikšana (ISO 10304-1:2007)Izstrādē
34773EN ISO 16665:2013Wasserbeschaffenheit - Anleitung für die quantitative Probenahme und Probenbearbeitung mariner Weichboden-Makrofauna (ISO 16665:2014)Izstrādē
40875EN ISO 8199:2018Ūdens kvalitāte. Vispārīgie norādījumi kultivētu mikroorganismu uzskaitei (ISO 8199:2018)Izstrādē
Attēlo no 291. līdz 300. no pavisam 814 ieraksta(-iem).