CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
37307 | LVS CEN/TR 16699:2014 | Pārtikas produkti. Pesticīdu atlikumu noteikšana ar GC-MS/MS metodi. Tandēma masspektrometriskie parametri | Standarts spēkā |
37298 | LVS EN 14164:2014 | Pārtikas produkti. B6 vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas hromatogrāfiju | Standarts spēkā |
13855 | LVS EN 12396-3:2001 | Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Ditiokarbamāta un tiurāma disulfīda atlikumu noteikšana - 3.daļa: UV spektrometriskā ksantogenāta metode | Standarts spēkā |
69631 | LVS EN 1787:2022 | Pārtikas produkti. Celulozi saturošu apstaroto pārtikas produktu noteikšana ar ESR spektroskopiju | Standarts spēkā |
13906 | LVS EN 1379:2001+AC | Pārtikas produkti - Ciklamāta un saharīna noteikšana šķidrajos pārtikas saldinātājos - Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spēju | Standarts spēkā |
13808 | LVS EN 12857:2001 | Pārtikas produkti - Ciklamātu noteikšana - Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spēju | Standarts spēkā |
69630 | LVS EN 13708:2022 | Pārtikas produkti. Kristālisko cukuru saturošu apstaroto pārtikas produktu noteikšana ar ESR spektroskopiju | Standarts spēkā |
27789 | LVS EN ISO 21528-1:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Enterobacteriaceae noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālā metode. 1.daļa: Enterobacteriaceae noteikšana (ISO 21528-1:2017) | Standarts spēkā |
13904 | LVS EN 1377:2001+AC/AC:2016 | Pārtikas produkti. Acesulfāma K noteikšana pārtikas produktu saldinātājos. Spektrometriskā metode | Standarts spēkā |
58922 | LVS EN ISO 22117:2019 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Īpašas prasības un norādījumi prasmes pārbaudēm, izmantojot starplaboratoriju salīdzināšanu (ISO 22117:2019) | Standarts spēkā |
Attēlo no 91. līdz 100. no pavisam 649 ieraksta(-iem).