CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
13894 | CEN/TS 15568:2006 | Lebensmittel - Verfahren zum Nachweis von gentechnisch modifizierten Organismen und ihren Produkten - Probenahmestrategien | Izstrādē |
80388 | prEN 16802 rev | Foodstuffs - Determination of elements and their chemical species - Determination of arsenic species in foodstuffs by anion-exchange HPLC-ICP-MS | Izstrādē |
13893 | EN ISO 21570:2005 | Lebensmittel - Verfahren zum Nachweis von gentechnisch modifizierten Organismen und ihren Produkten - Quantitative auf Nukleinsäuren basierende Verfahren (ISO 21570:2005) | Izstrādē |
71350 | EN 17644:2022 | Produits alimentaires - Détection des allergènes alimentaires par des méthodes de chromatographie en phase liquide couplée à la spectrométrie de masse (CL-SM) - Considérations générales | Izstrādē |
64987 | EN 15842:2019 | Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen - Allgemeine Betrachtungen und Validierung von Verfahren | Izstrādē |
64990 | EN 15634-2:2019 | Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 2: Sellerie (Apium graveolens) - Nachweis einer spezifischen DNA-Sequenz in Brühwürsten mittels Real-time-PCR | Izstrādē |
29302 | EN 15763:2009 | Pārtika. Mikroelementu noteikšana. Arsēna, kadmija, dzīvsudraba un svina noteikšana pārtikā ar induktīvi saistītās plazmas masas spektrometriju (ICP-MS) pēc augstspiediena mineralizācijas | Izstrādē |
69381 | EN 17203:2021 | Lebensmittel - Bestimmung von Citrinin in Lebensmitteln mit HPLC-MS/MS | Izstrādē |
35376 | EN 16618:2015 | Pārtikas produktu analīze. Akrilamīda noteikšana pārtikas produktos ar šķidrumu hromatogrāfiju tandēma masas spektrometriju (LC-ESI-MS-MS) | Izstrādē |
35375 | CEN/TS 17083:2017 | Pārtikas produkti. Akrilamīda noteikšana kartupeļu produktos, graudaugu produktos un kafijā ar GC-MS | Izstrādē |
Attēlo no 141. līdz 150. no pavisam 649 ieraksta(-iem).