CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
37420 | prCEN ISO/TS 11290-1 | Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren für den Nachweis und die Zählung von Listeria monocytogenes und andere Listerienarten - Teil-1: Nachweisverfahren | Izstrādē |
27775 | EN 15607:2009 | Pārtikas produkti. D-biotīna noteikšana ar HPLC metodi | Izstrādē |
35369 | CEN/TS 16233-1:2011 | Pārtikas produkti. HPLC metode ksantofilu noteikšanā zivīs. 1. daļa: Astaksantīna un kantaksantīna noteikšana | Izstrādē |
13861 | EN 14131:2003 | Foodstuffs - Determination of folate by microbiological assay | Izstrādē |
35374 | EN 16802:2016 | Pārtikas produkti. Ķīmisko elementu un to savienojumu noteikšana. Neorganiskā arsēna noteikšana jūras un augu izcelsmes produktos ar anjonu apmaiņas metodi HPLC ICP-MS | Izstrādē |
21327 | EN 14352:2004 | Lebensmittel - Bestimmung von Fumonisin B1 und B2 in Maiserzeugnissen - HPLC-Vefahren mit Immunoaffinitätssäulen-Reinigung | Izstrādē |
13883 | EN 13784:2001 | Produits alimentaires - Détection d'aliments ionisés en utilisant le test de comète d'ADN - Méthode par criblage | Izstrādē |
13882 | EN 14084:2003 | Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of lead, cadmium, zinc, copper and iron by atomic absorption spectrometry (AAS) after microwave digestion | Izstrādē |
13904 | EN 1377:1996/AC:1996 | Lebensmittel - Bestimmung von Acesulfam-K in Tafelsüßen - Spektralphotometrisches Verfahren | Izstrādē |
13906 | EN 1379:1996/AC:1996 | Foodstuffs - Determination of cyclamate and saccharin in liquid table top sweetener preparations - Method by high performance liquid chromatography | Izstrādē |
Attēlo no 141. līdz 150. no pavisam 649 ieraksta(-iem).