Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
30277LVS EN ISO 4833-2:2014Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Mikroorganismu skaitīšanas horizontālā metode. 2. daļa: Koloniju skaitīšana ar virsmas noklāšanas metodi pie 30 °C temperatūras (ISO 4833-2:2013)Standarts spēkā
40478LVS EN ISO 18744:2016Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Cryptosporidium un Giardia noteikšana un uzskaite svaigos zaļajos lapu dārzeņos un ogās (ISO 18744:2016)Standarts spēkā
61458LVS EN 12014-2:2018Pārtikas produkti. Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana. 2.daļa: HPLC/IC metode nitrātu satura noteikšanai dārzeņos un dārzeņu produktosStandarts spēkā
13808LVS EN 12857:2001Pārtikas produkti - Ciklamātu noteikšana - Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spējuStandarts spēkā
40291LVS EN 17252:2020Pārtikas produkti. Fomopsīna A noteikšana lupīnu sēklās un no lupīnas iegūtos produktos ar HPLC-MS/MSStandarts spēkā
35380LVS EN 16852:2017Pārtikas produkti. Etilkarbamāta noteikšana kauliņaugļu spirtā, augļu izspaidu spirtā un citos alkoholiskos dzērienos. GC-MS metodeStandarts spēkā
40297LVS EN 16924:2017Pārtikas produkti. Zearalenona noteikšana pārtikas augu eļļās ar LC-FLD vai LC-MS/MSStandarts spēkā
27764LVS EN ISO 11290-2:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Listeria monocytogenes un citu Listeria spp. noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālā metode. 2.daļa: Uzskaitīšanas metode (ISO 11290-2:2017)Standarts spēkā
27758LVS EN ISO 15216-1:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode A hepatīta vīrusa un norovīrusa noteikšanai pārtikā ar reālā laika RT-PCR. 1.daļa: Kvantitatīvā metode (ISO 15216-1:2017)Standarts spēkā
13904LVS EN 1377:2001+AC/AC:2016Pārtikas produkti. Acesulfāma K noteikšana pārtikas produktu saldinātājos. Spektrometriskā metodeStandarts spēkā
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 649 ieraksta(-iem).