CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
69631 | LVS EN 1787:2022 | Pārtikas produkti. Celulozi saturošu apstaroto pārtikas produktu noteikšana ar ESR spektroskopiju | Standarts spēkā |
41367 | LVS EN ISO 4833-2:2014 /AC:2014 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Mikroorganismu skaitīšanas horizontālā metode. 2. daļa: Koloniju skaitīšana ar virsmas noklāšanas metodi pie 30 °C temperatūras. 1. tehniskais koriģējums (ISO 4833-2:2013/Cor 1:2014) | Standarts spēkā |
69630 | LVS EN 13708:2022 | Pārtikas produkti. Kristālisko cukuru saturošu apstaroto pārtikas produktu noteikšana ar ESR spektroskopiju | Standarts spēkā |
40054 | LVS EN ISO 17604:2016 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Mikrobioloģiskai analīzei paredzētu paraugu ņemšana no liemeņiem (ISO 17604:2015) | Standarts spēkā |
71350 | LVS EN 17644:2022 | Pārtikas produkti. Pārtikas alergēnu noteikšana ar šķidruma hromatogrāfijas - masspektrometrijas (LC-MS) metodēm. Vispārīgi apsvērumi | Standarts spēkā |
39476 | LVS EN ISO 21528-2:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Enterobacteriaceae noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālās metodes. 2.daļa: Koloniju skaitīšanas metode (ISO 21528-2:2017) | Standarts spēkā |
13824 | LVS EN 1786:2001 | Pārtikas produkti - Apstaroto, kaulus saturošo, pārtikas produktu noteikšana - ESR spektroskopijas metode | Standarts spēkā |
70810 | LVS EN 16923:2023 | Pārtikas produkti. T-2 un HT-2 toksīnu noteikšana zīdaiņu un mazu bērnu uzturam paredzētos graudaugos un graudaugu produktos ar SPE attīrīšanu un HPLC-MS/MS | Standarts spēkā |
13802 | LVS EN 12396-1:2003 | Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Ditiokarbamāta un tiurāma disulfīda atlikumu noteikšana - 1.daļa: Spektrometriskā metode | Standarts spēkā |
66616 | LVS CEN/TS 17061:2020 | Pārtikas produkti. Vadlīnijas pesticīdu atlieku un organisko piesārņotāju kalibrēšanai un kvantitatīvai noteikšanai, lietojot hromatogrāfijas metodes | Standarts spēkā |
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 649 ieraksta(-iem).