Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
69631LVS EN 1787:2022Pārtikas produkti. Celulozi saturošu apstaroto pārtikas produktu noteikšana ar ESR spektroskopijuStandarts spēkā
41367LVS EN ISO 4833-2:2014 /AC:2014Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Mikroorganismu skaitīšanas horizontālā metode. 2. daļa: Koloniju skaitīšana ar virsmas noklāšanas metodi pie 30 °C temperatūras. 1. tehniskais koriģējums (ISO 4833-2:2013/Cor 1:2014)Standarts spēkā
69630LVS EN 13708:2022Pārtikas produkti. Kristālisko cukuru saturošu apstaroto pārtikas produktu noteikšana ar ESR spektroskopijuStandarts spēkā
40054LVS EN ISO 17604:2016Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Mikrobioloģiskai analīzei paredzētu paraugu ņemšana no liemeņiem (ISO 17604:2015)Standarts spēkā
71350LVS EN 17644:2022Pārtikas produkti. Pārtikas alergēnu noteikšana ar šķidruma hromatogrāfijas - masspektrometrijas (LC-MS) metodēm. Vispārīgi apsvērumiStandarts spēkā
39476LVS EN ISO 21528-2:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Enterobacteriaceae noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālās metodes. 2.daļa: Koloniju skaitīšanas metode (ISO 21528-2:2017)Standarts spēkā
13824LVS EN 1786:2001Pārtikas produkti - Apstaroto, kaulus saturošo, pārtikas produktu noteikšana - ESR spektroskopijas metodeStandarts spēkā
70810LVS EN 16923:2023Pārtikas produkti. T-2 un HT-2 toksīnu noteikšana zīdaiņu un mazu bērnu uzturam paredzētos graudaugos un graudaugu produktos ar SPE attīrīšanu un HPLC-MS/MSStandarts spēkā
13802LVS EN 12396-1:2003Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Ditiokarbamāta un tiurāma disulfīda atlikumu noteikšana - 1.daļa: Spektrometriskā metodeStandarts spēkā
66616LVS CEN/TS 17061:2020Pārtikas produkti. Vadlīnijas pesticīdu atlieku un organisko piesārņotāju kalibrēšanai un kvantitatīvai noteikšanai, lietojot hromatogrāfijas metodesStandarts spēkā
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 649 ieraksta(-iem).