Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
75952LVS EN ISO 11781:2025Molekulāro biomarķieru analīze. Prasības un norādījumi kvalitatīvu reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metožu validācijai vienā laboratorijā (ISO 11781:2025)Standarts spēkā
72987LVS EN 13806-1:2025Pārtikas produkti. Mikroelementu noteikšana. 1.daļa: Kopējā dzīvsudraba noteikšana pārtikas produktos ar atomu absorbcijas spektrometriju (AAS). Aukstā tvaika paņēmiens pēc sadalīšanas zem spiedienaStandarts spēkā
40289EN 17250:2020Pārtikas produkti. Ohratoksīna A noteikšana paprikā, čili, melnajos un baltajos piparos, muskatriekstos, garšvielu maisījumos, lakricā, kakao un kakao produktos, pēc attīrīšanas imūnās afinitātes kolonnā lietojot augstas izšķirtspējas šķidruma hromatogrāfiju ar fluorescences noteikšanuStandarts spēkā
65790LVS EN 17265:2020Pārtikas produkti. Ķīmisko elementu un to savienojumu noteikšana. Alumīnija noteikšana ar induktīvi saistītas plazmas optiskās emisijas spektrometriju (ICP-OES)Standarts spēkā
65894EN ISO 18862:2019Kaffee und Kaffee-Erzeugnisse - Bestimmung von Acrylamid - Verfahren mittels HPLC-MS/MS und mittels GC-MS nach Derivatisierung (ISO 18862:2016)Standarts spēkā
75953LVS EN ISO 22753:2023Molekulāro biomarķieru analīze. Metode analītisko rezultātu statistiskai novērtēšanai, kas iegūti, testējot ģenētiski modificētu sēklu un graudu apakšizlases grupas. Vispārīgas prasības (ISO 22753:2021, koriģētā versija 2022-11)Standarts spēkā
74320EN 17855:2024Foodstuffs - Minimum performance requirements for quantitative measurement of the food allergens milk, egg, peanut, hazelnut, almond, walnut, cashew, pecan nut, brazil nut, pistachio nut, macadamia nut, wheat, lupine, sesame, mustard, soy, celery, fish, molluscs and crustaceansStandarts spēkā
32607EN ISO 21569:2005/A1:2013Lebensmittel - Verfahren zum Nachweis von gentechnisch modifizierten Organismen und ihren Produkten - Qualitative auf Nukleinsäuren basierende Verfahren - Änderung 1 (ISO 21569:2005/Amd 1:2013)Standarts spēkā
37306LVS EN 13804:2013Pārtikas produkti. Ķīmisko elementu un to savienojumu noteikšana. Vispārīgi norādījumi un īpašas prasībasStandarts spēkā
29307LVS CEN/TS 15633-3:2012Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar imunoloģiskām metodēm. 3. daļa: Zemesriekstu kvantitatīvā noteikšana ar imunofermenta analīzi, izmantojot poliklonālās antivielas un olbaltumvielu noteikšana ar Lowry metodiStandarts spēkā
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 651 ieraksta(-iem).