CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
40478 | LVS EN ISO 18744:2016 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Cryptosporidium un Giardia noteikšana un uzskaite svaigos zaļajos lapu dārzeņos un ogās (ISO 18744:2016) | Standarts spēkā |
27767 | LVS EN ISO 10273:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode patogēnās baktērijas Yersinia enterocolitica noteikšanai (ISO 10273:2017) | Standarts spēkā |
23199 | LVS EN 12014-3:2005 | Pārtikas produkti - Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana - 3.daļa: Nitrātu un nitrītu satura spektrometriskā noteikšana gaļas produktos pēc fermentatīvās nitrātu reducēšanas nitrītos | Standarts spēkā |
13808 | LVS EN 12857:2001 | Pārtikas produkti - Ciklamātu noteikšana - Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spēju | Standarts spēkā |
27764 | LVS EN ISO 11290-2:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Listeria monocytogenes un citu Listeria spp. noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālā metode. 2.daļa: Uzskaitīšanas metode (ISO 11290-2:2017) | Standarts spēkā |
40291 | LVS EN 17252:2020 | Pārtikas produkti. Fomopsīna A noteikšana lupīnu sēklās un no lupīnas iegūtos produktos ar HPLC-MS/MS | Standarts spēkā |
40297 | LVS EN 16924:2017 | Pārtikas produkti. Zearalenona noteikšana pārtikas augu eļļās ar LC-FLD vai LC-MS/MS | Standarts spēkā |
66181 | LVS EN ISO 19036:2020 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Kvantitatīvās noteikšanas mērījumu nenoteiktības novērtēšana (ISO 19036:2019) | Standarts spēkā |
35380 | LVS EN 16852:2017 | Pārtikas produkti. Etilkarbamāta noteikšana kauliņaugļu spirtā, augļu izspaidu spirtā un citos alkoholiskos dzērienos. GC-MS metode | Standarts spēkā |
61823 | LVS EN 17266:2020 | Pārtikas produkti. Ķīmisko elementu un to savienojumu noteikšana. Organiskā dzīvsudraba noteikšana jūras veltēs ar dzīvsudraba elementāro analīzi | Standarts spēkā |
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 649 ieraksta(-iem).