CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
13900 | ENV 14166:2001 | Produits alimentaires - Dosage de la vitamine B6 par essai microbiologique | Atcelts |
13900 | LVS ENV 14166:2003 | Pārtikas produkti - B6 vitamīna noteikšana mikrobioloģiski | Atcelts |
13901 | LVS EN 14332:2004 | Pārtikas produkti - Mikroelementu noteikšana - Arsēna noteikšana jūras pārtikas produktos ar elektrotermiskās atomabsorbcijas spektrometriju (GFAAS) pēc mineralizācijas mikroviļņos | Standarts spēkā |
13901 | EN 14332:2004 | Produits alimentaires - Dosage des éléments trace - Détermination de l'arsenic dans les aliments d'origine marine par spectrométrie d'absorption atomique à four graphite (GFAAS) après digestion par micro-ondes | Izstrādē |
13902 | LVS EN 14133:2003 | Pārtikas produkti - A ohratoksīna noteikšana vīnā un alū - Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu | Atcelts |
13902 | EN 14133:2003 | Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in wine and beer - HPLC method with immunoaffinity column clean-up | Atcelts |
13903 | EN 1376:1996/AC:1996 | Lebensmittel - Bestimmung von Saccharin in Tafelsüßen - Spektralphotometrisches Verfahren | Izstrādē |
13903 | LVS EN 1376:2001+AC/AC:2016 | Pārtikas produkti. Saharīna noteikšana pārtikas produktu saldinātājos. Spektrometriskā metode | Standarts spēkā |
13904 | LVS EN 1377:2001+AC/AC:2016 | Pārtikas produkti. Acesulfāma K noteikšana pārtikas produktu saldinātājos. Spektrometriskā metode | Standarts spēkā |
13904 | EN 1377:1996/AC:1996 | Lebensmittel - Bestimmung von Acesulfam-K in Tafelsüßen - Spektralphotometrisches Verfahren | Izstrādē |
Attēlo no 191. līdz 200. no pavisam 649 ieraksta(-iem).