CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
29305 | EN 15842:2010 | Pārtikas produkti. Pārtikas alergēnu noteikšana. Vispārīgie apsvērumi un metožu validēšana | Atcelts |
13829 | EN 1785:1996 | Foodstuffs - Detection of irradiated food containing fat - Gas chromatographic / Mass spectrometric analysis of 2-alkylcyclobutanones | Atcelts |
37416 | LVS CEN ISO/TS 15216-1:2013 | Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Metode A hepatīta vīrusa un norovīrusa horizontālai noteikšanai pārtikā lietojot reālā laika RT-PCR. 1. daļa: Kvantitatīvā noteikšanas metode (ISO/TS 15216-1:2013, koriģētā versija 2013-05-01) | Atcelts |
13866 | LVS EN ISO 6579:2003 A | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Salmonellas spp noteikšanai | Atcelts |
13843 | LVS EN 12821:2001 | Pārtikas produkti - Šķidrumu hromatogrāfija ar augstu izšķiršanas spēju D vitamīna noteikšanai - Holekalciferola (D3) un ergokalciferola (D2) noteikšana | Atcelts |
13896 | EN 14526:2004 | Lebensmittel - Bestimmung von Saxitoxin und DC-Saxitoxin in Muscheln - HPLC-Verfahren mit Vorsäulenderivatisierung mit Peroxid- oder Periodatoxdation | Atcelts |
13899 | ENV 14164:2002 | Produits alimentaires - Détermination de la vitamine B6 par CLHP | Atcelts |
13801 | EN 12393-1:1998 | Fettarme Lebensmittel - Multiverfahren zur gaschromatographischen Bestimmung von Pestizidrückständen - Teil 1: Allgemeines | Atcelts |
22956 | EN ISO 6579:2002/AC:2003 | Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Salmonella spp (ISO 6579:2002) | Atcelts |
65738 | CEN/TS 17329-1:2019 | Lebensmittel - Allgemeine Anleitung für die Validierung qualitativer Realtime-PCR-Verfahren - Teil 1: Einzellaborvalidierung | Atcelts |
Attēlo no 261. līdz 270. no pavisam 649 ieraksta(-iem).