Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
29305EN 15842:2010Pārtikas produkti. Pārtikas alergēnu noteikšana. Vispārīgie apsvērumi un metožu validēšanaAtcelts
13829EN 1785:1996Foodstuffs - Detection of irradiated food containing fat - Gas chromatographic / Mass spectrometric analysis of 2-alkylcyclobutanonesAtcelts
37416LVS CEN ISO/TS 15216-1:2013Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Metode A hepatīta vīrusa un norovīrusa horizontālai noteikšanai pārtikā lietojot reālā laika RT-PCR. 1. daļa: Kvantitatīvā noteikšanas metode (ISO/TS 15216-1:2013, koriģētā versija 2013-05-01)Atcelts
13866LVS EN ISO 6579:2003 APārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Salmonellas spp noteikšanaiAtcelts
13843LVS EN 12821:2001Pārtikas produkti - Šķidrumu hromatogrāfija ar augstu izšķiršanas spēju D vitamīna noteikšanai - Holekalciferola (D3) un ergokalciferola (D2) noteikšanaAtcelts
13896EN 14526:2004Lebensmittel - Bestimmung von Saxitoxin und DC-Saxitoxin in Muscheln - HPLC-Verfahren mit Vorsäulenderivatisierung mit Peroxid- oder PeriodatoxdationAtcelts
13899ENV 14164:2002Produits alimentaires - Détermination de la vitamine B6 par CLHPAtcelts
13801EN 12393-1:1998Fettarme Lebensmittel - Multiverfahren zur gaschromatographischen Bestimmung von Pestizidrückständen - Teil 1: AllgemeinesAtcelts
22956EN ISO 6579:2002/AC:2003Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Salmonella spp (ISO 6579:2002)Atcelts
65738CEN/TS 17329-1:2019Lebensmittel - Allgemeine Anleitung für die Validierung qualitativer Realtime-PCR-Verfahren - Teil 1: EinzellaborvalidierungAtcelts
Attēlo no 261. līdz 270. no pavisam 649 ieraksta(-iem).