CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
40295 | EN 16923:2017 | Pārtikas produkti. T-2 un HT-2 toksīnu noteikšana zīdaiņu un mazu bērnu uzturam paredzētos graudaugos un graudaugu produktos ar LC-MS/MS pēc SPE tīrīšanas | Atcelts |
13813 | EN 12824:1997 | Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Salmonella (ISO 6579:1993 modified) | Atcelts |
21328 | LVS EN ISO 22174:2005 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Polimerāzes ķēdesreakcija (PCR) produktos esošo patogēnu noteikšanai - Vispārīgās prasības un raksturojumi | Atcelts |
13878 | LVS EN 14082:2003 | Pārtikas produkti - Mikroelementu noteikšana - Svina, kadmija, cinka, vara, dzelzs un hroma noteikšana ar atomabsorbcijas spektrometriju pēc sadedzināšanas | Atcelts |
29300 | CEN/TS 16187:2011 | Pārtikas produkti. Fumonizīna B1 un B2 noteikšana zīdaiņu un mazu bērnu pārtikā, kas satur apstrādātu kukurūzu. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu un fluorescences detektēšanu pēc pirmskolonnas derivatizācijas | Atcelts |
13827 | EN 1788:1996 | Lebensmittel -Nachweis von bestrahlten Lebensmitteln, von denen Silikatmineralien isoliert werden können - Verfahren mittels Thermolumineßenz | Atcelts |
13898 | CEN ISO/TS 11133-2:2003 | Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Anleitung für die Vorbereitung und Herstellung von Nährmedien - Teil 2: Praktische Anleitung zur Leistungsprüfung von Nährmedien (ISO/TS 11133-2:2003) | Atcelts |
21326 | EN 14333-3:2004 | Fettarme Lebensmittel - Bestimmung der Benzimidazol-Fungizide Carbendazim, Thiabendazol und Benomyl (als Carbendazim) - Teil 3: HPLC-Verfahren mit Reinigung durch Flüssig/Flüssig-Verteilung | Atcelts |
37753 | LVS CEN ISO/TS 10272-3:2010 /AC:2012 | Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Campylobacter spp. konstatēšana un skaitīšana ar horizontālo paņēmienu. 3. daļa: Puskvantitatīva metode. 1.tehniskais koriģējums (ISO/TS10272-3:2010/Cor 1:2011) | Atcelts |
28127 | EN 14133:2003/AC:2006 | Lebensmittel - Bestimmung von Ochratoxin A in Wein und Bier - HPLC-Verfahren mit Reinigung an einer Immunoaffinitätssäule | Atcelts |
Attēlo no 261. līdz 270. no pavisam 649 ieraksta(-iem).