Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
21142LVS EN ISO 11290-1:1996 /A1:2005 APārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Listeria monocytogenes baktēriju noteikšanai un skaitīšanai - 1.daļa: Noteikšanas metodeAtcelts
13847LVS EN 14130:2003Pārtikas produkti - C vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju (HPLC)Atcelts
13887LVS EN ISO 6887-4:2004Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm - 4.daļa: Īpaši noteikumi kā sagatavot citus produktus, (izņemot pienu, gaļu, zivis un to izstrādājumus)Atcelts
13801EN 12393-1:1998Fettarme Lebensmittel - Multiverfahren zur gaschromatographischen Bestimmung von Pestizidrückständen - Teil 1: AllgemeinesAtcelts
65738CEN/TS 17329-1:2019Lebensmittel - Allgemeine Anleitung für die Validierung qualitativer Realtime-PCR-Verfahren - Teil 1: EinzellaborvalidierungAtcelts
40295EN 16923:2017Pārtikas produkti. T-2 un HT-2 toksīnu noteikšana zīdaiņu un mazu bērnu uzturam paredzētos graudaugos un graudaugu produktos ar LC-MS/MS pēc SPE tīrīšanasAtcelts
13897LVS ENV 14194:2003Pārtikas produkti - Saksitoksīna un dc-saksitoksīna noteikšana divvāku gliemjos - Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spēju (HPLC) ar pēckolonnas derivatizācijuAtcelts
13839LVS EN 13585:2003Pārtikas produkti - Fumonizīnu B1 un B2 noteikšana kukurūzā - Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spēju (HPLC) ar cietās fāzes ekstrakcijas attīrīšanuAtcelts
13870EN 14123:2003Produits alimentaires - Dosage de l'aflatoxine B1 et de la somme des aflatoxines B1, B2, G1 et G2 présentes dans les cacahuètes, les pistaches, les figues et le paprika en poudre - Méthode de chromatographie liquide haute performance avec dérivation post-colonne et purification sur colonne d'immunoaffinitéAtcelts
13828EN 1784:1996Foodstuffs - Detection of irradiated food containing fat - Gas chromatography of hydrocarbonsAtcelts
Attēlo no 261. līdz 270. no pavisam 651 ieraksta(-iem).