Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
61386LVS CEN/TS 17061:2017Pārtikas produkti. Vadlīnijas pesticīdu atlieku un organisko piesārņotāju kalibrēšanai un kvantitatīvai noteikšanai, izmantojot hromatogrāfijas metodesAtcelts
13839EN 13585:2001Lebensmittel - Bestimmung von Fumonisin B1 und B2 in Mais - HPLC-Verfahren mit Reinigung durch FestphasenextraktionAtcelts
21325EN 14333-2:2004Aliments non gras - Détermination des benzimidazoles antifongiques, le carbendazime, le thiabendazole et le bénomyl en tant que carbendazime - Partie 2: Méthode CLHP avec purification par chromatographie par perméation de gelAtcelts
13856LVS EN 1787:2001Pārtikas produkti - Apstaroto, celulozi saturošo, pārtikas produktu noteikšana ar ESR spektroskopijas metodiAtcelts
27723EN 12393-1:2008Augu cilmes pārtikas produkti. Pesticīdu atlikumu gāzhromatogrāfiska noteikšana ar vairākatlikumu metodēm. 1. daļa: Vispārīgi nosacījumiAtcelts
40295EN 16923:2017Pārtikas produkti. T-2 un HT-2 toksīnu noteikšana zīdaiņu un mazu bērnu uzturam paredzētos graudaugos un graudaugu produktos ar LC-MS/MS pēc SPE tīrīšanasAtcelts
29300CEN/TS 16187:2011Pārtikas produkti. Fumonizīna B1 un B2 noteikšana zīdaiņu un mazu bērnu pārtikā, kas satur apstrādātu kukurūzu. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu un fluorescences detektēšanu pēc pirmskolonnas derivatizācijasAtcelts
21324LVS EN 14333-1:2005Beztauku pārtika. Bezimidazolfungicīdu karbendazīma, tiabendazola un benomila (kā karbendazīma) noteikšana. 1.daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfija (HPLC), kurā izmanto attīrīšanu ar cietfāzes ekstrakcijuAtcelts
21328LVS EN ISO 22174:2005Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Polimerāzes ķēdesreakcija (PCR) produktos esošo patogēnu noteikšanai - Vispārīgās prasības un raksturojumiAtcelts
24515EN 14185-2:2006Non fatty foods - Determination of N-methylcarbamate residues - Part 2: HPLC method with clean-up on a diatomaceous earth columnAtcelts
Attēlo no 261. līdz 270. no pavisam 649 ieraksta(-iem).