CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
28681 | LVS CEN ISO/TS 22117:2011 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Īpašās prasības un norādījumi prasmju pārbaudēm, izmantojot starplaboratoriju salīdzināšanas rezultātus (ISO/TS 22117:2010) | Atcelts |
35253 | LVS CEN ISO/TS 6579-2:2013 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode salmonellu noteikšanai, uzskaitei un serotipēšanai. 2. daļa: Uzskaitīšana ar miniaturizētu visticamākā skaita metodi (ISO/TS 6579-2:2012) | Standarts spēkā |
25275 | LVS CEN/TR 15298:2006 | Pārtikas produkti. Paraugu sagatavošana mikotoksīnu analīzei. Sausā maluma un skalošanas salīdzināšana | Standarts spēkā |
27747 | LVS CEN/TR 15641:2007 | Pārtikas produktu analīze. Pesticīdu atlikumu noteikšana ar LC - MS/MS metodi. Tandēma masspektrometriskie parametri | Standarts spēkā |
27756 | LVS CEN/TR 16059:2011 | Pārtikas produktu analīze. Vienas laboratorijas validētu mikotoksīnu noteikšanas analīzes metožu veiktspējas kritēriji | Standarts spēkā |
37106 | LVS CEN/TR 16338:2012 | Pārtikas produkti. Pārtikas alergēnu noteikšana. Veidne informācijas sniegšanai par imunoloģiskajām un molekulārbioloģiskajām metodēm | Standarts spēkā |
37301 | LVS CEN/TR 16468:2013 | Pārtikas produktu analīze. Pesticīdu atlikumu noteikšana ar GC-MS. Aiztures laiki, masspektometriskie parametri un detektora reakcijas informācija | Standarts spēkā |
37307 | LVS CEN/TR 16699:2014 | Pārtikas produkti. Pesticīdu atlikumu noteikšana ar GC-MS/MS metodi. Tandēma masspektrometriskie parametri | Standarts spēkā |
61389 | LVS CEN/TR 17063:2017 | Augu izcelsmes pārtikas produkti. Multimetode pesticīdu atlieku noteikšanai ar GC vai LC analīzi pēc to ekstrahēšanas/sadalīšanas ar acetonitrilu un attīrīšanas ar dispersīvu SPE. Modulārās QuEChERS metodes validācijas dati | Standarts spēkā |
13869 | LVS CEN/TS 14537:2003 | Pārtikas produkti - Neohesperidindihidrohalkona noteikšana | Standarts spēkā |
Attēlo no 301. līdz 310. no pavisam 649 ieraksta(-iem).