Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
40293LVS EN 17203:2019Pārtikas produkti. Citrinīna noteikšana pārtikā ar šķidruma hromatogrāfiju-tandēma masas spektrometriju (LC-MS/MS)Atcelts
13900ENV 14166:2001Produits alimentaires - Dosage de la vitamine B6 par essai microbiologiqueAtcelts
13806EN ISO 11290-1:1996Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren für den Nachweis und die Zählung von Listeria monocytogenes - Teil 1: Nachweisverfahren (ISO 11290-1:1996)Atcelts
13841EN 12823-1:2000Produits alimentaires - Dosage de la vitamine A par chromatographie liquide haute performance - Partie 1: Dosage du tout-trans-rétinol et du 13-cis-rétinolAtcelts
13878EN 14082:2003Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Bestimmung von Blei, Cadmium, Zink, Kupfer, Eisen und Chrom mit Atomabsorptionsspektrometrie (AAS) nach TrockenveraschungAtcelts
13899ENV 14164:2002Produits alimentaires - Détermination de la vitamine B6 par CLHPAtcelts
23202LVS CEN ISO/TS 20836:2005Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija - Polimērā ķēdes reakcija patogēno mikroorganismu noteikšanai pārtikas produktos - Termālo ierīču darbības efektivitātes testēšanaAtcelts
13829EN 1785:1996Foodstuffs - Detection of irradiated food containing fat - Gas chromatographic / Mass spectrometric analysis of 2-alkylcyclobutanonesAtcelts
21867LVS EN ISO 7937:2005Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Clostridium perfringens uzskaitei - Koloniju skaitīšanas metodikaAtcelts
13863EN 14176:2003Lebensmittel - Bestimmung von Domoinsäure in Muscheln mit HPLCAtcelts
Attēlo no 301. līdz 310. no pavisam 651 ieraksta(-iem).