CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
23204 | LVS CEN/TS 15111:2005 | Pārtikas produkti - Mikroelementu noteikšana - Joda satura noteikšana diētiskajos produktos ar ICP - MS metodi (induktīvi saistītā plazmas masas spektrometrija) | Atcelts |
26059 | LVS CEN/TS 15506:2007 | Pārtikas produkti. Mikroelementu satura noteikšana. Alvas noteikšana augļu un dārzeņu konservos ar liesmas atomabsorbcijas spektrometriju (AAS) | Atcelts |
13894 | LVS CEN/TS 15568:2007 | Pārtikas produkti. Ģenētiski modificētu organismu un to produktu konstatēšanas analīzes. Paraugošanas stratēģijas | Standarts spēkā |
26050 | LVS CEN/TS 15606:2010 | Pārtikas produkti. Acesulfāma-K, aspartāma, neohesperidīna-dihidrohalkona un saharīna noteikšana. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas metode | Standarts spēkā |
29306 | LVS CEN/TS 15633-2:2013 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar imunoloģiskām metodēm. 2. daļa: Zemesriekstu kvantitatīvā noteikšana ar imunofermenta analīzi, izmantojot monoklonālās antivielas un bicinhonīnskābes-olbaltumvielu noteikšanas metodi | Standarts spēkā |
29307 | LVS CEN/TS 15633-3:2012 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar imunoloģiskām metodēm. 3. daļa: Zemesriekstu kvantitatīvā noteikšana ar imunofermenta analīzi, izmantojot poliklonālās antivielas un olbaltumvielu noteikšana ar Lowry metodi | Standarts spēkā |
36892 | LVS CEN/TS 15634-2:2012 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 2. daļa: Selerija (Apium graveolens). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana vārītās desās ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodi | Atcelts |
59270 | LVS CEN/TS 15634-3:2016 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 3.daļa: Lazdu rieksti (Corylus avellana). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana šokolādē ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodi | Atcelts |
59276 | LVS CEN/TS 15634-4:2016 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 4.daļa: Zemesrieksti (Arachis hypogaea). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana šokolādē ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodi | Atcelts |
59273 | LVS CEN/TS 15634-5:2016 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 5.daļa: Sinepes (Sinapis alba) un soja (Glycine max). Specifiskas DNS sekvences kvalitatīva noteikšana vārītās desās ar reālā laika PCR | Atcelts |
Attēlo no 311. līdz 320. no pavisam 649 ieraksta(-iem).