CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
13849 | LVS CR 13505:2001 | Pārtikas produktu analīze - Biotoksīni - Mikotoksīnu analītisko metožu kritēriji | Atcelts |
26015 | LVS EN 10283:2010 | Korozijizturīga tērauda lējumi | Atcelts |
13868 | LVS EN 12014-1:2001 +A1 | Pārtikas produkti - Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana - 1.daļa: Vispārīgie norādījumi | Standarts spēkā |
13819 | LVS EN 12014-1:2016 | Pārtikas produkti. Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana. 1.daļa: Vispārīgie norādījumi | Standarts spēkā |
13820 | LVS EN 12014-2:2001 | Pārtikas produkti - Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana - 2.daļa: Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spēju (HPLC0 / jonapmaiņas hromatogrāfijas metode (IC) nitrātu satura noteikšanai dārzeņos un dārzeņu produktos | Atcelts |
61458 | LVS EN 12014-2:2018 | Pārtikas produkti. Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana. 2.daļa: HPLC/IC metode nitrātu satura noteikšanai dārzeņos un dārzeņu produktos | Standarts spēkā |
23199 | LVS EN 12014-3:2005 | Pārtikas produkti - Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana - 3.daļa: Nitrātu un nitrītu satura spektrometriskā noteikšana gaļas produktos pēc fermentatīvās nitrātu reducēšanas nitrītos | Standarts spēkā |
23200 | LVS EN 12014-4:2006 | Pārtikas produkti - Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana - 4.daļa: Jonhromatogrāfiska (IC) metode nitrātu un nitrītu satura noteikšanai gaļas izstrādājumos | Standarts spēkā |
13823 | LVS EN 12014-5:2001 | Pārtikas produkti - Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana - 5.daļa: Nitrātu satura fermentatīvā noteikšana dārzeņus saturošā bērnu un zīdaiņu pārtikā | Standarts spēkā |
13840 | LVS EN 12014-7:2001 | Pārtikas produkti - Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana - 7.daļa: Nitrātu noteikšana ar nepārtrauktās plūsmas metodi dārzeņos un dārzeņu produktos pēc kadmija reducēšanas | Standarts spēkā |
Attēlo no 331. līdz 340. no pavisam 649 ieraksta(-iem).