CEN/TC 275
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 65739 | LVS CEN/TS 17329-2:2019 | Pārtikas produkti. Vispārīgi norādījumi kvalitatīvu reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas metožu validācijai. 2.daļa: Starplaboratoriju pētījums | Standarts spēkā |
| 69403 | LVS CEN/TS 17743:2022 | Pārtikas produkti. Pesticīdu atlieku noteikšana ar etilacetāta ekstraktu, lietojot GC- un LC-MS/MS (SweEt) | Standarts spēkā |
| 13849 | LVS CR 13505:2001 | Pārtikas produktu analīze - Biotoksīni - Mikotoksīnu analītisko metožu kritēriji | Atcelts |
| 26015 | LVS EN 10283:2010 | Korozijizturīga tērauda lējumi | Atcelts |
| 13868 | LVS EN 12014-1:2001 +A1 | Pārtikas produkti - Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana - 1.daļa: Vispārīgie norādījumi | Standarts spēkā |
| 13819 | LVS EN 12014-1:2016 | Pārtikas produkti. Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana. 1.daļa: Vispārīgie norādījumi | Standarts spēkā |
| 13820 | LVS EN 12014-2:2001 | Pārtikas produkti - Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana - 2.daļa: Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spēju (HPLC0 / jonapmaiņas hromatogrāfijas metode (IC) nitrātu satura noteikšanai dārzeņos un dārzeņu produktos | Atcelts |
| 61458 | LVS EN 12014-2:2018 | Pārtikas produkti. Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana. 2.daļa: HPLC/IC metode nitrātu satura noteikšanai dārzeņos un dārzeņu produktos | Standarts spēkā |
| 23199 | LVS EN 12014-3:2005 | Pārtikas produkti - Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana - 3.daļa: Nitrātu un nitrītu satura spektrometriskā noteikšana gaļas produktos pēc fermentatīvās nitrātu reducēšanas nitrītos | Standarts spēkā |
| 23200 | LVS EN 12014-4:2006 | Pārtikas produkti - Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana - 4.daļa: Jonhromatogrāfiska (IC) metode nitrātu un nitrītu satura noteikšanai gaļas izstrādājumos | Standarts spēkā |
Attēlo no 331. līdz 340. no pavisam 651 ieraksta(-iem).
