CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
31691 | LVS CEN ISO/TS 11133-2:2004 /A1:2011 | Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Norādījumi barotņu gatavošanā un ražošanā. 2.daļa: Praktiskie norādījumi barotņu veiktspējas testēšanā. 1. grozījums: Testa mikroorganismi, ko parasti izmanto barotnēs (ISO/TS 11133-2:2003/AMD 1:2011) | Atcelts |
28720 | LVS CEN ISO/TS 11133-1:2009 | Pārtikas produktu un lopbarības mikrobioloģija. Norādījumi barotņu sagatavošanā un ražošanā. 1.daļa: Vispārīgie norādījumi laboratorijas barotņu sagatavošanas kvalitātes nodrošināšanai (ISO/TS 11133-1:2009) | Atcelts |
26014 | LVS EN 14122:2003 /AC:2010 | Pārtikas produkti. B1 vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju (HPLC) | Atcelts |
65738 | LVS CEN/TS 17329-1:2019 | Pārtikas produkti. Vispārīgi norādījumi kvalitatīvu reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas metožu validācijai. 1.daļa: Vienas laboratorijas validācija | Atcelts |
13825 | LVS EN 13708:2002 | Pārtikas produkti - Apstaroto, kristālisko cukuru saturošu pārtikas produktu noteikšana ar ESR spektroskopiju | Atcelts |
13856 | LVS EN 1787:2001 | Pārtikas produkti - Apstaroto, celulozi saturošo, pārtikas produktu noteikšana ar ESR spektroskopijas metodi | Atcelts |
40295 | LVS EN 16923:2017 | Pārtikas produkti. T-2 un HT-2 toksīnu noteikšana zīdaiņu un mazu bērnu uzturam paredzētos graudaugos un graudaugu produktos ar LC-MS/MS pēc SPE tīrīšanas | Atcelts |
61386 | LVS CEN/TS 17061:2017 | Pārtikas produkti. Vadlīnijas pesticīdu atlieku un organisko piesārņotāju kalibrēšanai un kvantitatīvai noteikšanai, izmantojot hromatogrāfijas metodes | Atcelts |
64990 | EN 15634-2:2019 | Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 2: Sellerie (Apium graveolens) - Nachweis einer spezifischen DNA-Sequenz in Brühwürsten mittels Real-time-PCR | Atcelts |
59270 | LVS CEN/TS 15634-3:2016 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 3.daļa: Lazdu rieksti (Corylus avellana). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana šokolādē ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodi | Atcelts |
Attēlo no 331. līdz 340. no pavisam 649 ieraksta(-iem).