Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
13806LVS EN ISO 11290-1:1996 APārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Listeria monocytogenes baktēriju noteikšanai un skaitīšanai - 1.daļa: Noteikšanas metodeAtcelts
24515LVS EN 14185-2:2006Beztauku pārtika. N-metilkarbamāta atlikumu satura noteikšana. 2. daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfija (HPLC) ar attīrīšanu diatomīta kolonnāAtcelts
13822LVS ENV 12014-4:2001Pārtikas produkti - Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana - 4.daļa: Jonapmaiņas hromatogrāfijas (IC) metode nitrātu un nitrītu satura noteikšanai gaļas produktosAtcelts
13826EN 1787:1996Lebensmittel - Nachweis von bestrahlten cellulosehaltigen Lebensmitteln - Verfahren mittels ESR-SpectroscopyAtcelts
13813LVS EN 12824:1997Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Salmonellu noteikšanaiAtcelts
13804LVS EN 12393-3:2003Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Gāzes hromotogrāfiskā multimetode pesticīdu atlieku noteikšanai - 3.daļa: Noteikšanas un pārbaudes testiAtcelts
13814LVS EN ISO 7932:1997Mikrobioloģija - Vispārējie norādījumi Bacillus cereus baktēriju skaitīšanai - Koloniju skaitīšanas metode pie 30 CAtcelts
37753LVS CEN ISO/TS 10272-3:2010 /AC:2012Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Campylobacter spp. konstatēšana un skaitīšana ar horizontālo paņēmienu. 3. daļa: Puskvantitatīva metode. 1.tehniskais koriģējums (ISO/TS10272-3:2010/Cor 1:2011)Atcelts
13897LVS ENV 14194:2003Pārtikas produkti - Saksitoksīna un dc-saksitoksīna noteikšana divvāku gliemjos - Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spēju (HPLC) ar pēckolonnas derivatizācijuAtcelts
59273CEN/TS 15634-5:2016Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 5: Mustard (Sinapis alba) and soya (Glycine max) - Qualitative detection of a specific DNA sequence in cooked sausages by real-time PCRAtcelts
Attēlo no 341. līdz 350. no pavisam 649 ieraksta(-iem).