CEN/TC 275
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 13842 | LVS EN 12823-2:2001 | Pārtikas produkti - Šķidrumu hromatogrāfija ar augstu izšķiršanas spēju A vitamīna noteikšanai - 2.daļa: Beta-karotīna noteikšana | Standarts spēkā |
| 13813 | LVS EN 12824:1997 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Salmonellu noteikšanai | Atcelts |
| 13799 | LVS EN 12856:2001 | Pārtikas produkti - Acesulfāma K, aspartama un saharīna noteikšana - Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spēju | Standarts spēkā |
| 13808 | LVS EN 12857:2001 | Pārtikas produkti - Ciklamātu noteikšana - Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spēju | Standarts spēkā |
| 13810 | LVS EN 12955:2001 | Pārtikas produkti - Aflatoksīna B1 un aflatoksīnu B1, B2, G1, G2 noteikšana graudaugos un radnieciskos produktos - Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spēju, derivatizāciju un imūnafīno kolono tīrīšanu | Atcelts |
| 13851 | LVS EN 13191-1:2001 | Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Bromīdu atlikumu noteikšana - 1.daļa: Kopējā bromīda kā neorganiskā bromīda noteikšana | Standarts spēkā |
| 13852 | LVS EN 13191-2:2001 | Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Bromīdu atlikumu noteikšana - 2.daļa: Neorganiskā bromīda noteikšana | Standarts spēkā |
| 13812 | LVS EN 13401:2001 | Pārtikas produktu un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Clostridium perfringens uzskaitei - Koloniju skaitīšanas metodika | Atcelts |
| 13839 | LVS EN 13585:2003 | Pārtikas produkti - Fumonizīnu B1 un B2 noteikšana kukurūzā - Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spēju (HPLC) ar cietās fāzes ekstrakcijas attīrīšanu | Atcelts |
| 13825 | LVS EN 13708:2002 | Pārtikas produkti - Apstaroto, kristālisko cukuru saturošu pārtikas produktu noteikšana ar ESR spektroskopiju | Atcelts |
Attēlo no 361. līdz 370. no pavisam 651 ieraksta(-iem).
