CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
13852 | LVS EN 13191-2:2001 | Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Bromīdu atlikumu noteikšana - 2.daļa: Neorganiskā bromīda noteikšana | Standarts spēkā |
13812 | LVS EN 13401:2001 | Pārtikas produktu un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Clostridium perfringens uzskaitei - Koloniju skaitīšanas metodika | Atcelts |
13839 | LVS EN 13585:2003 | Pārtikas produkti - Fumonizīnu B1 un B2 noteikšana kukurūzā - Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spēju (HPLC) ar cietās fāzes ekstrakcijas attīrīšanu | Atcelts |
13825 | LVS EN 13708:2002 | Pārtikas produkti - Apstaroto, kristālisko cukuru saturošu pārtikas produktu noteikšana ar ESR spektroskopiju | Atcelts |
69630 | LVS EN 13708:2022 | Pārtikas produkti. Kristālisko cukuru saturošu apstaroto pārtikas produktu noteikšana ar ESR spektroskopiju | Standarts spēkā |
13875 | LVS EN 13751:2003 | Pārtikas produkti - Apstarotas pārtikas identificēšana, lietojot fotostimulējošu luminiscenci | Atcelts |
31805 | LVS EN 13751:2009 | Pārtikas produkti. Apstarotas pārtikas identificēšana, lietojot fotostimulējošu luminiscenci | Standarts spēkā |
13795 | LVS EN 1376:2001+AC | Pārtikas produkti - Saharīna noteikšana pārtikas produktu saldinātājos - Spektrometriskā metode | Standarts spēkā |
13903 | LVS EN 1376:2001+AC/AC:2016 | Pārtikas produkti. Saharīna noteikšana pārtikas produktu saldinātājos. Spektrometriskā metode | Standarts spēkā |
13796 | LVS EN 1377:2001+AC | Pārtikas produkti - Acesulfāma K noteikšana pārtikas produktu saldinātājos - Spektrometriskā metode | Standarts spēkā |
Attēlo no 371. līdz 380. no pavisam 649 ieraksta(-iem).