Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
13847LVS EN 14130:2003Pārtikas produkti - C vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju (HPLC)Atcelts
13816LVS EN ISO 10273:2003Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Iespējami patogēnās baktērijas Yersinia enterocolitica konstatēšanas horizontālā metodeAtcelts
13836LVS EN 14185-1:2003Beztauku pārtika - N-metilkarbamāta atlikumu noteikšana - 1.daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfija (HPLC), kurā izmanto attīrīšanu ar cietfāzes ekstrakciju (SPE)Atcelts
13887LVS EN ISO 6887-4:2004Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm - 4.daļa: Īpaši noteikumi kā sagatavot citus produktus, (izņemot pienu, gaļu, zivis un to izstrādājumus)Atcelts
13892LVS EN ISO 21572:2004Pārtikas produkti - Ģenētiski modificētu organismu un atvasinātu produktu noteikšanas metodes - Uz olbaltuma bāzētas metodesAtcelts
21867LVS EN ISO 7937:2005Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Clostridium perfringens uzskaitei - Koloniju skaitīšanas metodikaAtcelts
23202LVS CEN ISO/TS 20836:2005Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija - Polimērā ķēdes reakcija patogēno mikroorganismu noteikšanai pārtikas produktos - Termālo ierīču darbības efektivitātes testēšanaAtcelts
30268LVS EN ISO 6887-5:2011Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 5. daļa: Īpaši noteikumi piena un piena izstrādājumu sagatavošanai (ISO 6887-5:2010) (precizēts nosaukuma tulkojums 25.08.2011.)Atcelts
24678LVS EN ISO 6579:2003 /AC:2006Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode Salmonella spp. noteikšanaiAtcelts
27743LVS EN 12393-2:2009Augu cilmes pārtikas produkti. Pesticīdu atlikumu gāzhromatogrāfiska noteikšana ar vairākatlikumu metodēm. 2. daļa: Ekstrakcijas un attīrīšanas metodesAtcelts
Attēlo no 381. līdz 390. no pavisam 649 ieraksta(-iem).