CEN/TC 275
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 23201 | LVS EN ISO 20837:2006 | Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Polimerāzes ķēdesreakcija (PCR) produktos esošo patogēnu noteikšanai. Prasības, kas jāievēro kvalitatīvai patogēnu noteikšanai ņemto paraugu sagatavošanā | Atcelts |
| 23203 | LVS EN ISO 20838:2006 | Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Polimerāzes ķēdesreakcija (PCR) produktos esošo patogēnu noteikšanai. Prasības, kas kvalitatīvajās metodēs jāievēro nukleīnskābes amplificēšanā un noteikšanā | Atcelts |
| 26059 | LVS CEN/TS 15506:2007 | Pārtikas produkti. Mikroelementu satura noteikšana. Alvas noteikšana augļu un dārzeņu konservos ar liesmas atomabsorbcijas spektrometriju (AAS) | Atcelts |
| 22155 | LVS EN ISO 7218:2007 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Vispārīgās prasības un norādījumi mikrobioloģiskām pārbaudēm | Atcelts |
| 27723 | LVS EN 12393-1:2009 | Augu cilmes pārtikas produkti. Pesticīdu atlikumu gāzhromatogrāfiska noteikšana ar vairākatlikumu metodēm. 1. daļa: Vispārīgi nosacījumi | Atcelts |
| 27778 | LVS EN 15634-1:2009 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 1. daļa: Vispārīgās nostādnes | Atcelts |
| 28508 | LVS EN ISO 22119:2011 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Reāllaika polimerāzes ķēdes reakcija (PCR) produktos esošo patogēnu noteikšanai. Vispārējās prasības un definīcijas (ISO 22119:2011) | Atcelts |
| 36892 | LVS CEN/TS 15634-2:2012 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 2. daļa: Selerija (Apium graveolens). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana vārītās desās ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodi | Atcelts |
| 13881 | LVS EN 13804:2003 | Pārtikas produkti - Mikroelementu noteikšana - Izpildes kritēriji, vispārīgie norādījumi un parauga sagatavošana | Atcelts |
| 24597 | LVS EN ISO 6887-4:2004 /AC:2005 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm - 4.daļa: Īpaši noteikumi kā sagatavot citus produktus, (izņemot pienu, gaļu, zivis un to izstrādājumus) | Atcelts |
Attēlo no 381. līdz 390. no pavisam 651 ieraksta(-iem).
