CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
35372 | LVS EN 14152:2014 | Pārtikas produkti. B2 vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju | Standarts spēkā |
69403 | CEN/TS 17743:2022 | Lebensmittel - Bestimmung von Pestizidrückständen mit Ethylacetatextraktion durch GC- und LC-MS/MS (SweEt) | Standarts spēkā |
65894 | EN ISO 18862:2019 | Kaffee und Kaffee-Erzeugnisse - Bestimmung von Acrylamid - Verfahren mittels HPLC-MS/MS und mittels GC-MS nach Derivatisierung (ISO 18862:2016) | Standarts spēkā |
74320 | EN 17855:2024 | Foodstuffs - Minimum performance requirements for quantitative measurement of the food allergens milk, egg, peanut, hazelnut, almond, walnut, cashew, pecan nut, brazil nut, pistachio nut, macadamia nut, wheat, lupine, sesame, mustard, soy, celery, fish, molluscs and crustaceans | Standarts spēkā |
40291 | EN 17252:2020 | Pārtikas produkti. Fomopsīna A noteikšana lupīnas sēklās un lupīnas atvasinātajos produktos ar LC-MS/MS | Standarts spēkā |
32607 | EN ISO 21569:2005/A1:2013 | Lebensmittel - Verfahren zum Nachweis von gentechnisch modifizierten Organismen und ihren Produkten - Qualitative auf Nukleinsäuren basierende Verfahren - Änderung 1 (ISO 21569:2005/Amd 1:2013) | Standarts spēkā |
75953 | LVS EN ISO 22753:2023 | Molekulāro biomarķieru analīze. Metode analītisko rezultātu statistiskai novērtēšanai, kas iegūti, testējot ģenētiski modificētu sēklu un graudu apakšizlases grupas. Vispārīgas prasības (ISO 22753:2021, koriģētā versija 2022-11) | Standarts spēkā |
72987 | EN 13806-1:2025 | Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Teil 1: Bestimmung des Gesamtquecksilbers in Lebensmitteln durch Atomabsorptionsspektrometrie (AAS) - Kaltdampftechnik nach Druckaufschluss | Standarts spēkā |
13901 | LVS EN 14332:2004 | Pārtikas produkti - Mikroelementu noteikšana - Arsēna noteikšana jūras pārtikas produktos ar elektrotermiskās atomabsorbcijas spektrometriju (GFAAS) pēc mineralizācijas mikroviļņos | Standarts spēkā |
35378 | LVS CEN/TS 16621:2014 | Pārtikas produktu analīze. Benzo[a]pirēna, benz[a]antracēna, krizēna un benzo[b]fluorantēna noteikšana pārtikas produktos, lietojot augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas metodi ar fluorescences detektēšanu (HPLC-FD) | Standarts spēkā |
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 649 ieraksta(-iem).