Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
13826EN 1787:1996Lebensmittel - Nachweis von bestrahlten cellulosehaltigen Lebensmitteln - Verfahren mittels ESR-SpectroscopyAtcelts
13836EN 14185-1:2003Fettarme Lebensmittel - Bestimmung von N-Methylcarbamat-Rückständen - Teil 1: HPLC-Verfahren mit Reinigung durch FestphasenextraktionAtcelts
23202LVS CEN ISO/TS 20836:2005Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija - Polimērā ķēdes reakcija patogēno mikroorganismu noteikšanai pārtikas produktos - Termālo ierīču darbības efektivitātes testēšanaAtcelts
59273CEN/TS 15634-5:2016Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 5: Mustard (Sinapis alba) and soya (Glycine max) - Qualitative detection of a specific DNA sequence in cooked sausages by real-time PCRAtcelts
21142EN ISO 11290-1:1996/A1:2004Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren für den Nachweis und die Zählung von Listeria monocytogenes - Teil 1: Nachweisverfahren - Änderung 1: Veränderung der Selektivmedien und des Hämolyse-Tests und Aufnahme von Präzisionsdaten (ISO 11290-1:1996/Amd.1:2004)Atcelts
27770LVS EN 14164:2008Pārtikas produkti. B 6 vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju (HPLC)Atcelts
13898LVS CEN ISO/TS 11133-2:2004Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija - Norādījumi barotņu gatavošanā un ražošanā - 2.daļa: Praktiskie norādījumi barotņu veiktspējas testēšanāAtcelts
13902EN 14133:2003Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in wine and beer - HPLC method with immunoaffinity column clean-upAtcelts
40293LVS EN 17203:2019Pārtikas produkti. Citrinīna noteikšana pārtikā ar šķidruma hromatogrāfiju-tandēma masas spektrometriju (LC-MS/MS)Atcelts
65894LVS EN ISO 18862:2020Kafija un kafijas izstrādājumi. Akrilamīda noteikšana. Metodes, lietojot HPLC-MS/MS un GC-MS pēc derivatizācijas (ISO 18862:2016)Standarts spēkā
Attēlo no 411. līdz 420. no pavisam 649 ieraksta(-iem).