Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
13896LVS EN 14526:2005Pārtikas produkti - Saksitoksīna un dc-saksitoksīna noteikšana divvāku gliemjos - Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode (HPLC), kurā izmantota pirmskolonnas derivatizācija ar peroksīdu vai periodatoksidācijuAtcelts
13881EN 13804:2002Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Leistungskriterien, allgemeine Festlegungen und ProbenvorbereitungAtcelts
13884LVS EN ISO 6887-2:2004Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm - 2.daļa: Īpaši noteikumi kā sagatavot gaļu un gaļas izstrādājumusAtcelts
13863LVS EN 14176:2004Pārtikas produkti. Domoskābes noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju (HPLC)Atcelts
13871LVS EN 14524:2005Pārtikas produkti - Okadskābes noteikšana divvāku gliemjos - Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode (HPLC) ar attīrīšanu, kurā izmantota ekstrakcija cietajā fāzē, derivatizāciju un flurometrisko noteikšanuAtcelts
23201LVS EN ISO 20837:2006Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Polimerāzes ķēdesreakcija (PCR) produktos esošo patogēnu noteikšanai. Prasības, kas jāievēro kvalitatīvai patogēnu noteikšanai ņemto paraugu sagatavošanāAtcelts
23203LVS EN ISO 20838:2006Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Polimerāzes ķēdesreakcija (PCR) produktos esošo patogēnu noteikšanai. Prasības, kas kvalitatīvajās metodēs jāievēro nukleīnskābes amplificēšanā un noteikšanāAtcelts
26059LVS CEN/TS 15506:2007Pārtikas produkti. Mikroelementu satura noteikšana. Alvas noteikšana augļu un dārzeņu konservos ar liesmas atomabsorbcijas spektrometriju (AAS)Atcelts
22155LVS EN ISO 7218:2007Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Vispārīgās prasības un norādījumi mikrobioloģiskām pārbaudēmAtcelts
27723LVS EN 12393-1:2009Augu cilmes pārtikas produkti. Pesticīdu atlikumu gāzhromatogrāfiska noteikšana ar vairākatlikumu metodēm. 1. daļa: Vispārīgi nosacījumiAtcelts
Attēlo no 411. līdz 420. no pavisam 649 ieraksta(-iem).