CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
40294 | LVS EN 17279:2020 | Pārtikas produkti. Multimetode aflatoksīna B1, dezoksinivalenola, fumonizīna B1 un B2, ohratoksīna A, T-2 toksīna, HT-2 toksīna un zearalenona skrīningam pārtikas produktos, izņemot zīdaiņiem un maziem bērniem paredzētus produktus, lietojot LC-MS/MS | Standarts spēkā |
40275 | LVS CEN ISO/TS 18867:2016 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Polimerāzes ķēdes reakcija (PCR) produktos esošo patogēnu noteikšanai. Patogēno Yersinia enterocolitica un Yersinia pseudotuberculosis noteikšana (ISO/TS 18867:2015) | Standarts spēkā |
13798 | LVS EN 1379:2016 | Pārtikas produkti. Ciklamāta un saharīna noteikšana šķidrajos pārtikas saldinātājos. Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spēju | Standarts spēkā |
68670 | LVS EN ISO 6887-3:2017/A1:2021 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 3.daļa: Īpaši noteikumi zivju un zivju izstrādājumu sagatavošanai. 1.grozījums: Neapstrādātu jūras gliemežu paraugu sagatavošana (ISO 6887-3:2017/Amd 1:2020) | Standarts spēkā |
32607 | EN ISO 21569:2005/A1:2013 | Lebensmittel - Verfahren zum Nachweis von gentechnisch modifizierten Organismen und ihren Produkten - Qualitative auf Nukleinsäuren basierende Verfahren - Änderung 1 (ISO 21569:2005/Amd 1:2013) | Standarts spēkā |
27756 | LVS CEN/TR 16059:2011 | Pārtikas produktu analīze. Vienas laboratorijas validētu mikotoksīnu noteikšanas analīzes metožu veiktspējas kritēriji | Standarts spēkā |
27775 | LVS EN 15607:2009 | Pārtikas produkti. D-biotīna noteikšana ar HPLC metodi | Standarts spēkā |
27771 | LVS EN 14166:2009 | Pārtikas produkti. B6 vitamīna noteikšana mikrobioloģiski | Standarts spēkā |
31711 | LVS EN 14132:2009 | Pārtikas produkti. Ohratoksīna A noteikšana miežos un grauzdētā kafijā. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu | Standarts spēkā |
27776 | LVS EN 15652:2009 | Pārtikas produkti. Niacīna noteikšana ar HPLC metodi | Standarts spēkā |
Attēlo no 431. līdz 440. no pavisam 649 ieraksta(-iem).