Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
21325LVS EN 14333-2:2005Beztauku pārtika - Bezimidazolfungicīdu karbendazīma, tiabendazola un benomila (kā karbendazīma) noteikšana - 2.daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfija (HPLC), kurā izmanto attīrīšanu ar gelcaursūces hromatogrāfijuAtcelts
21324EN 14333-1:2004Fettarme Lebensmittel - Bestimmung der Benzimidazol-Fungizide Carbendazim, Thiabendazol und Benomyl (als Carbendazim) - Teil 1: HPLC-Vefahren mit Reinigung durch FestphasenextraktionAtcelts
21324LVS EN 14333-1:2005Beztauku pārtika. Bezimidazolfungicīdu karbendazīma, tiabendazola un benomila (kā karbendazīma) noteikšana. 1.daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfija (HPLC), kurā izmanto attīrīšanu ar cietfāzes ekstrakcijuAtcelts
21142LVS EN ISO 11290-1:1996 /A1:2005 APārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Listeria monocytogenes baktēriju noteikšanai un skaitīšanai - 1.daļa: Noteikšanas metodeAtcelts
21142EN ISO 11290-1:1996/A1:2004Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren für den Nachweis und die Zählung von Listeria monocytogenes - Teil 1: Nachweisverfahren - Änderung 1: Veränderung der Selektivmedien und des Hämolyse-Tests und Aufnahme von Präzisionsdaten (ISO 11290-1:1996/Amd.1:2004)Atcelts
13906EN 1379:1996/AC:1996Foodstuffs - Determination of cyclamate and saccharin in liquid table top sweetener preparations - Method by high performance liquid chromatographyIzstrādē
13906LVS EN 1379:2001+ACPārtikas produkti - Ciklamāta un saharīna noteikšana šķidrajos pārtikas saldinātājos - Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spējuStandarts spēkā
13905EN 1378:1996/AC:1996Lebensmittel - Bestimmung von Aspartam in Tafelsüßen - Hochleistungs-flüssigkeitschromatographisches VerfahrenIzstrādē
13905LVS EN 1378:2001+AC/AC:2016Pārtikas produkti. Aspartama noteikšana pārtikas saldinātājos. Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spējuStandarts spēkā
13904LVS EN 1377:2001+AC/AC:2016Pārtikas produkti. Acesulfāma K noteikšana pārtikas produktu saldinātājos. Spektrometriskā metodeStandarts spēkā
Attēlo no 441. līdz 450. no pavisam 649 ieraksta(-iem).