CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
69403 | LVS CEN/TS 17743:2022 | Pārtikas produkti. Pesticīdu atlieku noteikšana ar etilacetāta ekstraktu, lietojot GC- un LC-MS/MS (SweEt) | Standarts spēkā |
13882 | LVS EN 14084:2003 | Pārtikas produkti - Mikroelementu noteikšana - Svina, kadmija, cinka, vara un dzelzs noteikšana ar atomabsorbcijas spektrometriju (AAS) pēc mineralizācijas mikroviļņos | Standarts spēkā |
13895 | LVS EN 14148:2003 | Pārtikas produkti - K1 vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju (HPLC) | Standarts spēkā |
22296 | LVS EN 1784:2004 | Pārtikas produkti - Apstaroto, taukus saturošo pārtikas produktu noteikšana - Ogļūdeņražu gāzes hromatogrāfijas metode | Standarts spēkā |
27772 | LVS EN 12821:2009 | Pārtikas produkti. Šķidrumu hromatogrāfija ar augstu izšķiršanas spēju D vitamīna noteikšanai. Holekalciferola (D3) un ergokalciferola (D2) noteikšana | Standarts spēkā |
35369 | LVS CEN/TS 16233-1:2011 | Pārtikas produkti. HPLC metode ksantofilu noteikšanā zivīs. 1. daļa: Astaksantīna un kantaksantīna noteikšana | Standarts spēkā |
13838 | LVS EN 14177:2004 | Pārtikas produkti - Patulīna noteikšana dzidrinātā un nedzidrinātā ābolu sulā un biezenī - Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfija (HPLC) ar attīrīšanu, kurā izmanto šķidruma atdalīšanu no šķidruma | Standarts spēkā |
35377 | LVS EN 16619:2015 | Pārtikas produktu analīze. Benzo[a]pirēna, benz[a]antracēna, krizēna un benzo[b]fluorantēna noteikšana pārtikas produktos ar gāzu hromatogrāfijas masas spektrometriju (GC-MS) | Standarts spēkā |
21327 | LVS EN 14352:2004 | Pārtikas produkti - Fumonizīnu B1 un B2 noteikšana kukurūzas produktos - Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu | Standarts spēkā |
35375 | LVS CEN/TS 17083:2017 | Pārtikas produkti. Akrilamīda noteikšana pārtikā un kafijā ar gāzu hromatogrāfiju-masas spektrometriju (GC-MS) | Standarts spēkā |
Attēlo no 461. līdz 470. no pavisam 649 ieraksta(-iem).