Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
13899ENV 14164:2002Produits alimentaires - Détermination de la vitamine B6 par CLHPAtcelts
13898CEN ISO/TS 11133-2:2003Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Anleitung für die Vorbereitung und Herstellung von Nährmedien - Teil 2: Praktische Anleitung zur Leistungsprüfung von Nährmedien (ISO/TS 11133-2:2003)Atcelts
13898LVS CEN ISO/TS 11133-2:2004Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija - Norādījumi barotņu gatavošanā un ražošanā - 2.daļa: Praktiskie norādījumi barotņu veiktspējas testēšanāAtcelts
13897LVS ENV 14194:2003Pārtikas produkti - Saksitoksīna un dc-saksitoksīna noteikšana divvāku gliemjos - Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spēju (HPLC) ar pēckolonnas derivatizācijuAtcelts
13897ENV 14194:2002Produits alimentaires - Détermination de la teneur en saxitoxine et en dc-saxitoxine dans les moules - Méthode par chromatographie liquide haute performance après dérivation post-colonneAtcelts
13896EN 14526:2004Lebensmittel - Bestimmung von Saxitoxin und DC-Saxitoxin in Muscheln - HPLC-Verfahren mit Vorsäulenderivatisierung mit Peroxid- oder PeriodatoxdationAtcelts
13896LVS EN 14526:2005Pārtikas produkti - Saksitoksīna un dc-saksitoksīna noteikšana divvāku gliemjos - Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode (HPLC), kurā izmantota pirmskolonnas derivatizācija ar peroksīdu vai periodatoksidācijuAtcelts
13895EN 14148:2003Foodstuffs - Determination of vitamin K1 by HPLCIzstrādē
13895LVS EN 14148:2003Pārtikas produkti - K1 vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju (HPLC)Standarts spēkā
13894CEN/TS 15568:2006Lebensmittel - Verfahren zum Nachweis von gentechnisch modifizierten Organismen und ihren Produkten - ProbenahmestrategienIzstrādē
Attēlo no 461. līdz 470. no pavisam 649 ieraksta(-iem).