CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
23199 | LVS EN 12014-3:2005 | Pārtikas produkti - Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana - 3.daļa: Nitrātu un nitrītu satura spektrometriskā noteikšana gaļas produktos pēc fermentatīvās nitrātu reducēšanas nitrītos | Standarts spēkā |
13797 | LVS EN 1378:2001+AC | Pārtikas produkti - Aspartama noteikšana pārtikas saldinātājos - Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spēju | Standarts spēkā |
29417 | LVS EN ISO 13720:2011 | Gaļa un gaļas produkti. Pseudomonas spp. baktēriju skaitīšana (ISO 13720:2010) | Standarts spēkā |
13834 | LVS EN 12396-2:2003 | Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Ditiokarbamāta un tiurāma disulfīda atlikumu noteikšana - 2.daļa: Gāzes hromotogrāfiskā metode | Standarts spēkā |
13883 | LVS EN 13784:2003 | Pārtikas produkti - Dezoksiribonukleīnskābes (DNA) komētanalīze apstarotas pārtikas identificēšanai - Skrīninga metode | Standarts spēkā |
27756 | LVS CEN/TR 16059:2011 | Pārtikas produktu analīze. Vienas laboratorijas validētu mikotoksīnu noteikšanas analīzes metožu veiktspējas kritēriji | Standarts spēkā |
13877 | LVS EN 13783:2003 | Pārtikas produkti - Apstarotas pārtikas identificēšana, lietojot tiešo epifluorescento filtrtehniku/aerobu mikroorganismu skaits (DEFT/APC) - Skrīninga metode | Standarts spēkā |
27767 | LVS EN ISO 10273:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode patogēnās baktērijas Yersinia enterocolitica noteikšanai (ISO 10273:2017) | Standarts spēkā |
72987 | EN 13806-1:2025 | Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Teil 1: Bestimmung des Gesamtquecksilbers in Lebensmitteln durch Atomabsorptionsspektrometrie (AAS) - Kaltdampftechnik nach Druckaufschluss | Standarts spēkā |
72985 | EN 13806-3:2025 | Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Teil 3: Bestimmung des Gesamtquecksilbers in Lebensmitteln durch Atomabsorption direkt aus dem Lebensmittel (Elementare Quecksilberanalyse) | Standarts spēkā |
Attēlo no 481. līdz 490. no pavisam 649 ieraksta(-iem).