Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
23199LVS EN 12014-3:2005Pārtikas produkti - Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana - 3.daļa: Nitrātu un nitrītu satura spektrometriskā noteikšana gaļas produktos pēc fermentatīvās nitrātu reducēšanas nitrītosStandarts spēkā
13797LVS EN 1378:2001+ACPārtikas produkti - Aspartama noteikšana pārtikas saldinātājos - Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spējuStandarts spēkā
29417LVS EN ISO 13720:2011Gaļa un gaļas produkti. Pseudomonas spp. baktēriju skaitīšana (ISO 13720:2010)Standarts spēkā
13834LVS EN 12396-2:2003Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Ditiokarbamāta un tiurāma disulfīda atlikumu noteikšana - 2.daļa: Gāzes hromotogrāfiskā metodeStandarts spēkā
13883LVS EN 13784:2003Pārtikas produkti - Dezoksiribonukleīnskābes (DNA) komētanalīze apstarotas pārtikas identificēšanai - Skrīninga metodeStandarts spēkā
27756LVS CEN/TR 16059:2011Pārtikas produktu analīze. Vienas laboratorijas validētu mikotoksīnu noteikšanas analīzes metožu veiktspējas kritērijiStandarts spēkā
13877LVS EN 13783:2003Pārtikas produkti - Apstarotas pārtikas identificēšana, lietojot tiešo epifluorescento filtrtehniku/aerobu mikroorganismu skaits (DEFT/APC) - Skrīninga metodeStandarts spēkā
27767LVS EN ISO 10273:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode patogēnās baktērijas Yersinia enterocolitica noteikšanai (ISO 10273:2017)Standarts spēkā
72987EN 13806-1:2025Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Teil 1: Bestimmung des Gesamtquecksilbers in Lebensmitteln durch Atomabsorptionsspektrometrie (AAS) - Kaltdampftechnik nach DruckaufschlussStandarts spēkā
72985EN 13806-3:2025Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Teil 3: Bestimmung des Gesamtquecksilbers in Lebensmitteln durch Atomabsorption direkt aus dem Lebensmittel (Elementare Quecksilberanalyse)Standarts spēkā
Attēlo no 481. līdz 490. no pavisam 649 ieraksta(-iem).