Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
13816LVS EN ISO 10273:2003Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Iespējami patogēnās baktērijas Yersinia enterocolitica konstatēšanas horizontālā metodeAtcelts
13816EN ISO 10273:2003Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren zum Nachweis von präsumtiv pathogenen Yersenia enterocolitica (ISO 10273:2003)Atcelts
13817EN ISO 6887-1:1999Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 1: Allgemeine Regeln für die Herstellung von Erstverdünnungen und Dezimalverdünnungen (ISO 6887-1:1999)Atcelts
13817LVS EN ISO 6887-1:1999Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm - 1.daļa: Vispārējie noteikumi sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošanaiAtcelts
13819LVS EN 12014-1:2016Pārtikas produkti. Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana. 1.daļa: Vispārīgie norādījumiStandarts spēkā
13819EN 12014-1:1997Lebensmittel - Bestimmung des Nitrat- und/oder Nitritgehaltes - Teil 1: AllgemeinesIzstrādē
13820LVS EN 12014-2:2001Pārtikas produkti - Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana - 2.daļa: Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spēju (HPLC0 / jonapmaiņas hromatogrāfijas metode (IC) nitrātu satura noteikšanai dārzeņos un dārzeņu produktosAtcelts
13820EN 12014-2:1997Lebensmittel - Bestimmung des Nitrat- und/oder Nitritgehaltes - Teil 2: HPLC/IC Verfahren für die Bestimmung des Nitratgehaltes in Gemüsen und GemüseerzeugnissenAtcelts
13821LVS ENV 12014-3:2001Pārtikas produkti - Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana - 3.daļa: Nitrātu un nitrītu satura spektrometriskā noteikšana gaļas produktos pēc fermentatīvās nitrātu reducēšanas nitrītosAtcelts
13821ENV 12014-3:1998Lebensmittel - Bestimmung des Nitrat- und/oder Nitritgehaltes - Teil 3: Spektralphotometrische Bestimmung des Nitrat- und Nitritgehaltes in Fleischerzeugnissen nach enzymatischer Reduktion von Nitrat zu NitritAtcelts
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 649 ieraksta(-iem).