CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
72987 | EN 13806-1:2025 | Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Teil 1: Bestimmung des Gesamtquecksilbers in Lebensmitteln durch Atomabsorptionsspektrometrie (AAS) - Kaltdampftechnik nach Druckaufschluss | Standarts spēkā |
72985 | EN 13806-3:2025 | Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Teil 3: Bestimmung des Gesamtquecksilbers in Lebensmitteln durch Atomabsorption direkt aus dem Lebensmittel (Elementare Quecksilberanalyse) | Standarts spēkā |
72985 | LVS EN 13806-3:2025 | Pārtikas produkti. Mikroelementu noteikšana. 3.daļa: Kopējā dzīvsudraba noteikšana pārtikas produktos ar atomu absorbciju tieši no pārtikas produkta (elementārā dzīvsudraba analīze) | Standarts spēkā |
72984 | LVS EN 13806-2:2025 | Pārtikas produkti. Mikroelementu noteikšana. 2.daļa: Kopējā dzīvsudraba noteikšana pārtikas produktos ar atomu fluorescences spektrometriju (AFS). Aukstā tvaika paņēmiens pēc sadalīšanas zem spiediena | Standarts spēkā |
72987 | LVS EN 13806-1:2025 | Pārtikas produkti. Mikroelementu noteikšana. 1.daļa: Kopējā dzīvsudraba noteikšana pārtikas produktos ar atomu absorbcijas spektrometriju (AAS). Aukstā tvaika paņēmiens pēc sadalīšanas zem spiediena | Standarts spēkā |
27758 | LVS EN ISO 15216-1:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode A hepatīta vīrusa un norovīrusa noteikšanai pārtikā ar reālā laika RT-PCR. 1.daļa: Kvantitatīvā metode (ISO 15216-1:2017) | Standarts spēkā |
27756 | LVS CEN/TR 16059:2011 | Pārtikas produktu analīze. Vienas laboratorijas validētu mikotoksīnu noteikšanas analīzes metožu veiktspējas kritēriji | Standarts spēkā |
13823 | LVS EN 12014-5:2001 | Pārtikas produkti - Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana - 5.daļa: Nitrātu satura fermentatīvā noteikšana dārzeņus saturošā bērnu un zīdaiņu pārtikā | Standarts spēkā |
75952 | LVS EN ISO 11781:2025 | Molekulāro biomarķieru analīze. Prasības un norādījumi kvalitatīvu reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metožu validācijai vienā laboratorijā (ISO 11781:2025) | Standarts spēkā |
27775 | LVS EN 15607:2009 | Pārtikas produkti. D-biotīna noteikšana ar HPLC metodi | Standarts spēkā |
Attēlo no 491. līdz 500. no pavisam 649 ieraksta(-iem).