Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
13816LVS EN ISO 10273:2003Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Iespējami patogēnās baktērijas Yersinia enterocolitica konstatēšanas horizontālā metodeAtcelts
27767LVS EN ISO 10273:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode patogēnās baktērijas Yersinia enterocolitica noteikšanai (ISO 10273:2017)Standarts spēkā
32905LVS EN ISO 11133:2014Pārtikas, dzīvnieku barības un ūdens mikrobioloģija. Sagatavošana, ražošana, uzglabāšana un barotņu veiktspējas testēšana (ISO 11133:2014)Standarts spēkā
63118LVS EN ISO 11133:2014/A1:2018Pārtikas, dzīvnieku barības un ūdens mikrobioloģija. Sagatavošana, ražošana, uzglabāšana un barotņu veiktspējas testēšana. 1.grozījums (ISO 11133:2014/Amd 1:2018)Standarts spēkā
13806LVS EN ISO 11290-1:1996 APārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Listeria monocytogenes baktēriju noteikšanai un skaitīšanai - 1.daļa: Noteikšanas metodeAtcelts
21142LVS EN ISO 11290-1:1996 /A1:2005 APārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Listeria monocytogenes baktēriju noteikšanai un skaitīšanai - 1.daļa: Noteikšanas metodeAtcelts
27763LVS EN ISO 11290-1:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Listeria monocytogenes un citu Listeria spp. noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālā metode. 1.daļa: Noteikšanas metode (ISO 11290-1:2017)Standarts spēkā
13807LVS EN ISO 11290-2:1998 APārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Listeria monocytogenes baktēriju noteikšanai un skaitīšanai - 2.daļa: Skaitīšanas metodeAtcelts
21738LVS EN ISO 11290-2:1998 /A1:2005 APārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Listeria monocytogenes baktēriju noteikšanai un skaitīšanai - 2.daļa: Skaitīšanas metodeAtcelts
27764LVS EN ISO 11290-2:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Listeria monocytogenes un citu Listeria spp. noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālā metode. 2.daļa: Uzskaitīšanas metode (ISO 11290-2:2017)Standarts spēkā
Attēlo no 521. līdz 530. no pavisam 649 ieraksta(-iem).