CEN/TC 275
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 34496 | LVS EN ISO 16140-2:2016 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Metodes validācija. 2.daļa: Protokols alternatīvo (patentēto) metožu validācijai pret references metodi (ISO 16140-2:2016) | Standarts spēkā |
| 27760 | LVS EN ISO 19020:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Stafilokoku enterotoksīnu pārtikas produktos imūnfermentatīvās noteikšanas horizontālā metode (ISO 19020:2017) | Standarts spēkā |
| 40276 | LVS CEN/TS 16731:2015 | Pārtikas produkti. Ar hidrīdu reaģējošu arsēna savienojumu noteikšana rīsos ar atomabsorbcijas spektrometriju (Hydride-AAS) sekojot skābes ekstrakcijai | Standarts spēkā |
| 35373 | LVS EN 16801:2016 | Pārtikas produkti. Ķīmisko elementu un to savienojumu noteikšana. Metildzīvsudraba noteikšana jūras izcelsmes pārtikas produktos ar izotopu atšķaidīšanu GC-ICP-MS | Standarts spēkā |
| 40290 | LVS EN 17251:2020 | Pārtikas produkti. Ohoratoksīna A noteikšana cūkgaļai un atvasinātiem produktiem, pēc attīrīšanas imūnās afinitātes kolonnā lietojot augstas izšķirtspējas šķidruma hromatogrāfiju ar fluorescences noteikšanu | Standarts spēkā |
| 37304 | LVS EN 12393-3:2014 | Augu cilmes pārtikas produkti. Vairākatlikumu metodes pesticīdu atlikumu noteikšanai ar GC vai LC-MS/MS. 3. daļa: Noteikšana un apstiprināšanas testi | Standarts spēkā |
| 65894 | LVS EN ISO 18862:2020 | Kafija un kafijas izstrādājumi. Akrilamīda noteikšana. Metodes, lietojot HPLC-MS/MS un GC-MS pēc derivatizācijas (ISO 18862:2016) | Standarts spēkā |
| 27786 | LVS EN ISO 22964:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode Cronobacter spp. noteikšanai (ISO 22964:2017) | Standarts spēkā |
| 40458 | LVS EN ISO 6887-1:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 1.daļa: Vispārīgi noteikumi sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošanai (ISO 6887-1:2017) | Standarts spēkā |
| 35252 | LVS EN ISO 6579-1:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode Salmonella noteikšanai, uzskaitei un serotipēšanai. 1.daļa: Salmonella spp. noteikšana (ISO 6579-1:2017) | Standarts spēkā |
Attēlo no 521. līdz 530. no pavisam 651 ieraksta(-iem).
