CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
29306 | LVS CEN/TS 15633-2:2013 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar imunoloģiskām metodēm. 2. daļa: Zemesriekstu kvantitatīvā noteikšana ar imunofermenta analīzi, izmantojot monoklonālās antivielas un bicinhonīnskābes-olbaltumvielu noteikšanas metodi | Standarts spēkā |
75952 | LVS EN ISO 11781:2025 | Molekulāro biomarķieru analīze. Prasības un norādījumi kvalitatīvu reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metožu validācijai vienā laboratorijā (ISO 11781:2025) | Standarts spēkā |
27776 | LVS EN 15652:2009 | Pārtikas produkti. Niacīna noteikšana ar HPLC metodi | Standarts spēkā |
35367 | LVS EN 16155:2012 | Pārtikas produkti. Sukralozes noteikšana. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas metode | Standarts spēkā |
65790 | LVS EN 17265:2020 | Pārtikas produkti. Ķīmisko elementu un to savienojumu noteikšana. Alumīnija noteikšana ar induktīvi saistītas plazmas optiskās emisijas spektrometriju (ICP-OES) | Standarts spēkā |
31711 | LVS EN 14132:2009 | Pārtikas produkti. Ohratoksīna A noteikšana miežos un grauzdētā kafijā. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu | Standarts spēkā |
32607 | EN ISO 21569:2005/A1:2013 | Lebensmittel - Verfahren zum Nachweis von gentechnisch modifizierten Organismen und ihren Produkten - Qualitative auf Nukleinsäuren basierende Verfahren - Änderung 1 (ISO 21569:2005/Amd 1:2013) | Standarts spēkā |
27771 | LVS EN 14166:2009 | Pārtikas produkti. B6 vitamīna noteikšana mikrobioloģiski | Standarts spēkā |
27775 | LVS EN 15607:2009 | Pārtikas produkti. D-biotīna noteikšana ar HPLC metodi | Standarts spēkā |
35253 | LVS CEN ISO/TS 6579-2:2013 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode salmonellu noteikšanai, uzskaitei un serotipēšanai. 2. daļa: Uzskaitīšana ar miniaturizētu visticamākā skaita metodi (ISO/TS 6579-2:2012) | Standarts spēkā |
Attēlo no 521. līdz 530. no pavisam 649 ieraksta(-iem).