Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
81470-Foodstuffs — Detection of food allergens by molecular biological methods — Part 8: Peanut (Arachis hypogaea), hazelnut (Corylus spp.), walnut (Juglans regia) and cashew (Anacardium occidentale) — Qualitative detection of specific DNA sequences in food by real-time PCRIzstrādē
29304EN 15765:2009Pārtika. Mikroelementu noteikšana. Alvas noteikšana ar induktīvi saistītās plazmas masas spektrometriju (ICP-MS) pēc augstspiediena mineralizācijasIzstrādē
27755-Foodstuffs - Determination of aflatoxin B1 in maize - HPLC method with clean-up on immunoaffinity columnIzstrādē
13872-Foodstuffs - Determination of saxitoxin and dicarbamoyl saxitoxin in mussels - HPLC method with pre-column derivatization and solid phase extraction clean-upIzstrādē
13854-Microbiology of food and animal feeding stuffs - Guidelines on performance testing and quality assurance of culture media for food microbiology media for food microbiologyIzstrādē
35379EN 16857:2017Pārtikas produkti. Benzola noteikšana bezalkoholiskos dzērienos, citos dzērienos un dārzeņu pārtikas produktos zīdaiņiem, lietojot tvaika fāzes gāzu hromatogrāfiju-masas spektrometriju (HS-GC-MS)Izstrādē
13803-Non fatty foods - Determination of inorganic bromide - Gaschromatographic methodIzstrādē
13880-Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of mercury by CVAASIzstrādē
58923prEN ISO 21567 revMicrobiology of the food chain - Horizontal method for the detection of Shigella spp.Izstrādē
26057EN 15517:2008Pārtikas produkti. Mikroelementu satura noteikšana. Neorganiskā arsēna satura noteikšana jūras aļģēs ar hidrīdveides atomabsorbcijas spektrometriju (HGAAS) pēc ekstrakcijas ar skābiIzstrādē
Attēlo no 541. līdz 550. no pavisam 649 ieraksta(-iem).