CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
81470 | - | Foodstuffs — Detection of food allergens by molecular biological methods — Part 8: Peanut (Arachis hypogaea), hazelnut (Corylus spp.), walnut (Juglans regia) and cashew (Anacardium occidentale) — Qualitative detection of specific DNA sequences in food by real-time PCR | Izstrādē |
29304 | EN 15765:2009 | Pārtika. Mikroelementu noteikšana. Alvas noteikšana ar induktīvi saistītās plazmas masas spektrometriju (ICP-MS) pēc augstspiediena mineralizācijas | Izstrādē |
27755 | - | Foodstuffs - Determination of aflatoxin B1 in maize - HPLC method with clean-up on immunoaffinity column | Izstrādē |
13872 | - | Foodstuffs - Determination of saxitoxin and dicarbamoyl saxitoxin in mussels - HPLC method with pre-column derivatization and solid phase extraction clean-up | Izstrādē |
13854 | - | Microbiology of food and animal feeding stuffs - Guidelines on performance testing and quality assurance of culture media for food microbiology media for food microbiology | Izstrādē |
35379 | EN 16857:2017 | Pārtikas produkti. Benzola noteikšana bezalkoholiskos dzērienos, citos dzērienos un dārzeņu pārtikas produktos zīdaiņiem, lietojot tvaika fāzes gāzu hromatogrāfiju-masas spektrometriju (HS-GC-MS) | Izstrādē |
13803 | - | Non fatty foods - Determination of inorganic bromide - Gaschromatographic method | Izstrādē |
13880 | - | Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of mercury by CVAAS | Izstrādē |
58923 | prEN ISO 21567 rev | Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection of Shigella spp. | Izstrādē |
26057 | EN 15517:2008 | Pārtikas produkti. Mikroelementu satura noteikšana. Neorganiskā arsēna satura noteikšana jūras aļģēs ar hidrīdveides atomabsorbcijas spektrometriju (HGAAS) pēc ekstrakcijas ar skābi | Izstrādē |
Attēlo no 541. līdz 550. no pavisam 649 ieraksta(-iem).