Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
81470-Foodstuffs — Detection of food allergens by molecular biological methods — Part 8: Peanut (Arachis hypogaea), hazelnut (Corylus spp.), walnut (Juglans regia) and cashew (Anacardium occidentale) — Qualitative detection of specific DNA sequences in food by real-time PCRIzstrādē
27754-Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in cocoa powder - HPLC method with clean-up on immunoaffinity columnIzstrādē
31711EN 14132:2009Pārtikas produkti. Ohratoksīna A noteikšana miežos un grauzdētā kafijā. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanuIzstrādē
81469-Foodstuffs — Detection of food allergens by molecular biological methods — Part 7: Peanut (Arachis hypogaea)— Qualitative detection of a specific DNA sequence in food by real-time PCRIzstrādē
27788-Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren zum Nachweis von potentiell enteropathogenen Vibrio spp. - Teil 2: Nachweis von anderen Spezies als vibrio parahaemolyticus und vibrio choleraeIzstrādē
26050prCEN/TS 15606Produits alimentaires - Dosage de l'acésulfame-K, de l'aspartame, de la saccharine et de la néohespéridine dihydrochalcone - Méthode par chromatographie liquide haute performanceIzstrādē
66616CEN/TS 17061:2019Produits alimentaires - Lignes directrices pour l’étalonnage et le dosage des résidus de pesticides et contaminants organiques par des méthodes chromatographiquesIzstrādē
35370CEN/TS 16233-2:2011Pārtikas produkti. HPLC metode ksantofilu noteikšanā zivīs. 2. daļa: Astaksantīna enantiomēra attiecības identifikācijaIzstrādē
13842EN 12823-2:2000Lebensmittel - Bestimmung von Vitamin A mit Hochleistungs-Flüssigchromatographie - Teil 2: Bestimmung von ß-CarotinIzstrādē
13800EN 1528-1:1996Aliments gras - Dosage des pesticides et des polychlorobiphényles (PCB) - Partie 1: GénéralitésIzstrādē
Attēlo no 541. līdz 550. no pavisam 649 ieraksta(-iem).