Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
27762LVS EN ISO 16654:2002/A1:2017Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode Escherichia coli O157 noteikšanai. 1.grozījums: B pielikums: Starplaboratoriju pētījumu rezultāts (ISO 16654:2001/Amd 1:2017)Standarts spēkā
35377LVS EN 16619:2015Pārtikas produktu analīze. Benzo[a]pirēna, benz[a]antracēna, krizēna un benzo[b]fluorantēna noteikšana pārtikas produktos ar gāzu hromatogrāfijas masas spektrometriju (GC-MS)Standarts spēkā
35375LVS CEN/TS 17083:2017Pārtikas produkti. Akrilamīda noteikšana pārtikā un kafijā ar gāzu hromatogrāfiju-masas spektrometriju (GC-MS)Standarts spēkā
27774LVS EN 12823-1:2014Pārtikas produkti. A vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju. 1.daļa: Visu E-retinolu un 13-Z-retinolu mērīšanaStandarts spēkā
27748LVS EN 15890:2011Pārtikas produkti. Patulīna noteikšana augļu sulās un augļu biezeņos, kas paredzēti zīdaiņiem un maziem bērniem. HPLC metode ar divu šķidro fāžu atdalīšanu, cietās fāzes ekstrakciju un UV detektēšanuStandarts spēkā
40277LVS CEN/TS 16707:2015Pārtikas produkti. Ģenētiski modificētu organismu un to produktu konstatēšanas analīzes. Uz polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) bāzētās skrīninga stratēģijasStandarts spēkā
35376LVS EN 16618:2015Pārtikas produktu analīze. Akrilamīdu noteikšana pārtikā ar šķidruma hromatogrāfijas tandēma masas spektrometriju (LC-ESI-MS/MS)Standarts spēkā
27747LVS CEN/TR 15641:2007Pārtikas produktu analīze. Pesticīdu atlikumu noteikšana ar LC - MS/MS metodi. Tandēma masspektrometriskie parametriStandarts spēkā
13903LVS EN 1376:2001+AC/AC:2016Pārtikas produkti. Saharīna noteikšana pārtikas produktu saldinātājos. Spektrometriskā metodeStandarts spēkā
31804LVS EN 15911:2011Pārtikas produkti. Vienlaicīga deviņu saldinātāju noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfiju un gaismas izkliedes detektēšanuStandarts spēkā
Attēlo no 551. līdz 560. no pavisam 649 ieraksta(-iem).